NBA

Igår var vi och såg NBA spela. New Orleans Hornets vs. Milwaukee Bucks i Louisiana Superdome. Ojoj, säger jag bara. Ojoj...
Det var massor med folk, det var stort, och spelarna var enorma!
I början såg det ut som att Hornets skulle vinna med massor, eftersom dom ledde med nästan 20 poäng efter första perioden. Det var 12-minuters perioder också, vilket jag inte hade någon aning om. Har du någonsin varit med om att 24 minuters speltid har tagit en och en halv timma?! Så var det igår, och det kändes faktiskt lite segt. Det blev avblåsningar hela tiden. En annan sak jag tänkte på; vad hemskt att vara domare på en sån match, och bli utbuad av hela publiken...
Mot slutet tog i alla fall Bucks ikapp. Med 10 sekunder kvar av matchen sätter en Bucks en trea, vilket innebär att ställningen då är 93-94. Oooh, tight...
Det blir panik i hemmalaget, dom tar Time Out. När det är tre sekunder kvar sätter de en tvåpoängare. Förstå känslan i hela arenan vid denna hundradels sekund. Det var enormt! Alla, jag menar ALLA står upp och skriker av lycka och applåderar. Vilken känsla! Och på raden framför säger en kille "There is a God after all." Hur gulligt var inte det? Haha!

Innan det här var vi på en shoppingrunda i Slidell, mycket trevligt. Jag köpte faktiskt en biljett till paradiset, äntligen ses vi igen, älskade Converse All Star! Det är som den mjukaste fotkräm för fötterna. Ah! Vilken känsla!
Vi var också på Simons tävling, löpning 1600 meter. Han var riktigt duktig, och vann. Applåder!*

Nu kommer mera bilder!


   

   
                                           Sist av allt blev det singstar. Skoj!

Tre dagars resumé

24 februari - Båtturen i Madisonville
Vid elvatiden på dagen åkte vi mot Madisonville för att åka en sväng med båten. Det var strålande solsken och 18 grader varmt, lite blåsigt, men inte alls farligt. Helt underbart!
När vi först satte oss i båten var vi en person för mycket, jag var rädd att båten skulle sjunka eller nåt, jag till och med försökte räkna ut hur mycket vi vägde tillsammans, och det blev över maxvikten i alla fall. Men båten höll sig flytande hela resan!
Vi åkte förbi helt fantastiskt vackra områden med palats till villor, enorma båtar stod parkerade vid deras bryggor, och det såg extremt lyxigt ut! Vi hann också se några båtar som mest troligt blev förstörda i orkanen Katrina, dom såg inte vidare mysiga ut där dom stod på sned i vattnet. Sen kom vi fram till vårat fikaställe. Bakom en liten landyta, så det blev lä, strålande solsken, oh så härligt! Tyckte jag då... Jag brände mig i ansiktet och på bläsen (vet inte vad det heter annat än på katter, så jag kallar det bläs :P), jag är fortfarande knallröd, och näsan har börjat fjälla.
Nåväl, där satt vi ett tag, innan vi åkte vidare med full fart. Så härligt att åka båt alltså! :)
På vägen tillbaka såg vi massor av sköldpaddor som låg och värmde sig på stockar i vattnet, så sött ^^

När vi kom tillbaka till huset nån timme senare spelade vi lite basket och ultimate frisbee, det var skojigt.
Eftermiddagen avslutades med grillad mat och ännu lite till solsken. :)


Huset var till salu, och jag blev helt såld på det!
   
Sköldpadda                 Häger?              Johanna

25 februari - Stadstrippen
Vi tog bilarna in till stan, och parkerade på St. Charles Ave, som är gatan jag föll för pladask när jag satt på google maps, och det var helt otroligt vackert! Därifrån tog vi en street car, typ spårvagn, till French Quarter. Vi var in på insektariet, det var inte vidare skoj, mest bara dyrt, men visst, helt okej var det väl. Fjärilarna var fina i alla fall :P
Sen gick vi och strosade runt i otroliga French Quarter. Gamla kvarter med färgglada hus, jättesnirkliga balkonger, för att inte glömma Burboun St. med alla pubarna och sexklubbarna :P Det var en syn kan jag ju säga :P
När vi gått där ett par timmar och kommit tillbaka till huset i Mandeville kastade jag ihop Rolands Pastaröra, som även här blev mycket uppskattat, och sedan bar det av till kyrkan för ungdomsmöte. Det var helt fantastiskt! Det var lovsångskväll, och detta innebar alltså att ett bra band stod och brände av några riktigt bra lovsånger som alla ungdomarna hängde med i. Efter detta träffade vi några av Simons kompisar, Ellé och Danielle, som var helt galet trevliga! Vi stod och pratade ett tag innan det bar av hemåt igen.
När vi sedan sitter i soffan ringder Simons mobil, det var Ellé som ville prata med mig. Hon ville köpa glass åt mig, och jag förstod verkligen inte varför, men hon och Danielle gjorde det i alla fall. Några minuter senare kom de med 12 milkshakes till allihopa!
Vi satt sedan och chillade på Simons rum och snackade, och jag är faktiskt själv imponerad av att jag faktiskt fick fram ett par ord på engelska som jag tror inte lät helt fruktansvärt... :P


Audubon Park
   
Alligatorer                    Fjäril              Gatumusikant


French Quarter
   
Steamboat              Jackson Square      Spår från gårdagen

26 februari - Turen till Oak Alley
Idag åkte vi själva till Oak Alley, som ligger ungefär en och en halv timma ifrån Mandeville.
Vägarna var helt galna! Det var som luft vägar, alltså krokiga broar som gick över vägarna, skitläskigt!
När vi kom fram höll jag bara på att storkna av allt vackert! Nu ska jag låta bilderna tala för sig själva, för det är dom värda.
Men jag vill bara berätta att på hemvägen tog vi en annan väg, genom landsbygden. Och det syns så tydligt vilken skillnad det är på personer med och utan pengar. I dessa fattiga, Mobile Homes, stod några stora kåkar. Klassindelningen här är hemsk! Det kändes lite läskigt att se den skarpa skillnaden.
Nu kommer bilder!


Oak Alley
   
Oak Alley             Mor och Far              Blomma

Vi äro små kräftor vi...

Onsdagen 25 februari började med att jag tände lampan.
Då såg jag och Johanna på varandra och började asgarva!
Varken jag eller Johanna har någonsin förut varit så röda i ansiktet! Johanna hade ett typ batmansträck över näsan och under ögonen, jag var rödfläckig. Mestadels på näsan. Den är öm...
Nu är det översminkat, för jag vill inte se ut som en kräfta när jag går på stan...

Mors!

23 februari

Vilken dag!
Det känns som att en dag är tre dagar, eftersom man upplever så mycket nytt.
Dagen började med en tur till ett köpcentrum. Jag var bara in på en butik, JC Penny, det var stort som attan!
Sen for vi vidare till Fontainebleau Park, stora ekar, utsikt över en vit strand, och solsken. Underbart!
Skulle bara ha varit lite varmare också.
Vi gick en sväng runt där, det var så härligt!
Sen for vi över sjön, Pontchairtrain, och världens längsta bro, till Dans jobb där man hade utsikt över sjön och hela New Orleans.
Har du ätit en amerikansk hamburgare någon gång?
Det har jag. Och jag ska aldrig göra om det.
Vi var på Wendy´s igår, och det var ingenting i jämförelse med Max. Det var SENAP på hamburgaren! Brödet var degigt, stripsen var mjöliga... Ijasch! Nätack...
Efter det gick vi och hittade oss en plats bredvid vägen, där vi stod och väntade en timma innan paraden kom.
Det var en riktigt stor parad, den tog liksom aldrig slut. Det var glitter, halsband, klubbor, masker, färger - det var riktigt kul!
Det var folk överallt som skrek "HEY! Throw me something, mister!".

Folket här är så trevligt. Alla man möter säger "How ya' doin'?", servicefolket är jättegulliga, och ojoj...
Det är så annars bara!

Jag har just fått i mig frukost, och idag fick vi Panncakes med sirap. Det var gott, men nog så sliskigt... Jag föredrar nog vanlig frukost.

Här kommer lite bilder från igår.



   


   


22 februari

Söndagen blev en riktigt bra dag.
Solen sken och det var härligt att vara ute. Inte så jättevarm, men ändå skönt.
På morgonen, eller vid elva-tiden, åkte vi till Church of the King, varpå pappa kom på skämtet "Så Elvis har en kyrka här?" (haha, jättekul...)
Jaja, vi gick in och - det var jättestort!
Den lokalen jag var in i såg ut som en jättebred aula. Det var en scen mitt fram, och på båda sidor av scenen fanns två stora bildskärmar där dom visade vad som hände i veckan. Under dessa stora bildskärmar fanns en digital textremsa som angav om något barn började gråta. Det finns nämligen en barnpassningsavdelning där. Ganska häftigt måste jag säga!
 Efter det for vi på en sightseeingtur i området Mandeville. Vi fick se jättevackra hus och allt pynt för Mardi Gras veckan.
Vi for även fram till Lake Front där det fanns stora ekar med massa skägglav i kronorna. Husen vid Lake Front var alla uppbyggda, så att hela huset stod på pelare, i förebyggande syfte...
Vi fick faktiskt kalkon till middag, ganska så amerikanskt tycker jag :P
Och ni skulle se frukosten här! Beagles, stora smörbyttor, plastdunk med mjölk, allt möjligt knasigt...

Snart ska vi åka ut och se vad denna dag har att erbjuda, hoppas det är vackert :)



 



21 februari - USA

"New York, en evighet av ljus"
"När vi kom till New York lyste solen och klockan var 12 - amerikansk tid. Efter ett tag tog vi oss vidare till Terminal C och Gate 127. Då hade vi runt 5 timmar kvar innan flyget mot New Orleans skulle lyfta. Det var ett skönt stopp, där vi så småning om fick uppleva några tjejer som sjöng, ett par hip-hopare och, så klart, cheer-leaders.
Det var faktiskt rätt häftigt.
Nu sitter jag på flyget igen och spanar ut över ett oändligt hav av ljus. Det är helt galet, och enormt stort!
En upplevelse som knappast kommer återupplevas av mig i alla fall.
Nu kommer flygvärdinnor med mat, vilket kommer sitta fint nu.
När vi kommer fram till New Orleans har jag varit vaken i 21 timmar. Kanske blir det att dygna - who knows..?"


Utsikt över Montreál
    
New York                  OBS! Skyltarna! :P            New York

   
Duktig sångerska  Cool liten kille        Rytmiska tjejer


Skymning i New York

    
Polisen var där                  Ljus, ljus, ljus                   Kass bild, men mmm!

Nu har jag varit vaken i 25 timmar, och är faktiskt rätt trött... Tänkte gå och lägga mig nu efter det här.
Jag är helt galet glad att vi äntligen gjorde det här, för jag trodde det faktiskt inte. Vi bor i ett helt fantastiskt hus, och folket är jättetrevligt. Jag tror det kommer bli skitabra! :)
Jag får också be om ursäkt för de otroligt dåliga bilderna, men som sagt, jag hade ingen fönsterplats på nåt av flygplanen, så det får duga såhär.

Kramar till alla! :)

21 februari

Jag fick den strålande idén att föra någon slags dagbok här, nu när jag är borta, så det jag skriver nu, har jag skrivit tidigare.

"Det är ganska fantastiskt. Att kunna sätta sig på ett flygplan, och åtta timmar senare vara framme på andra sidan Jorden... Det tar ju liksom dubbelt så  lång tid att bila ner till södra Sverige...
Nu har vi flugit i snart 3 timmar och har då 6 timmar kvar till New York. Vi passerar just nu Island, men alla fönster är fördragna, så man ser ingenting. Jag har tyvärr inte fönsterplats, det är nån gubbe som har det, så jag kan tyvärr inte styra över det...
Men åter till den otroligt overkliga tanken - det är helt sjukt att man kan göra något sånt här. Att flyga över Atlanten på en dag. Vi reser ju mot tiden så det kommer vara förmiddag hela resan. Det är också häftigt, och läskigt..."


Utsikten över Grönland

Overkligt

Det får nog vara dagens känsla. Blandat med illamående och huvudvärk...
Om en kvart åker vi hemifrån, jag är inte det minsta nervös, men det känns som inte som att det är riktigt sant...
Hur känns resfeber? Jag undrar, eftersom jag inte vet varför jag har mått så knäppt idag... Jag har ont i skallen, går på alvedon, och har ingen ork...
Hoppas bara att jag har fått med allt... Jag kan då inte komma på nånting som jag skulle kunna ha glömt...
Nu hoppas jag bara att allt dumt ska försvinna, så det blir en trevlig resa, och så jag slipper må illa och få ont i öronen, för det orkar jag verkligen inte med!
Har planerat att försöka hitta nåt internetcafé där nere, så jag kan ladda upp lite bilder och berätta lite om vad som händer.
Men nu ska jag slå av datorn och gå och lägga mig de sista minuterna.

Kramar till alla älskade : )

Sista dygnet i kylan

Åh så härligt!
Imorgonkväll så här dags är jag i Stockholm, och lär inte ha nåt som helst att göra, men jag menar, då är jag ju på väg!
Åh så härligt!
Nu sitter jag här och försöker halft tänka igenom allt jag måste packa ner, och alla läxor jag måste göra, som jag kommer hamna efter i. Det känns inte så pepp, men det måste ju som också göras...
Just nu kommer jag verkligen inte på nånting att packa ner, det är så mycket som far runt, och jag kan liksom inte urskilja en enda tanke, utan det bara snurrar, på samma gång som jag är fruktansvärt trött... Det är inte lätt :P
Hoh... Jag garanterar att jag har packat ner på tok för mycket kläder! Det gör jag alltid!
Men jag vet som inte heller vad jag ska välja bort, för jag menar, det finns ju alltid chans att man kanske använder det. Men det är ju så onödigt, och man får inte plats med nya kläder...
Suck...
I-LANDS PROBLEM!!!
Ojoj...
Tänk om man glömmer nåt jätteviktigt...
Ojoj...
Men jag har lovat att mejla folk och så ska jag skicka ett vykort till Linn. Det lovar jag att jag ska!
Nu måste jag nog sluta skriva. Tänkte gå och duscha och försöka lösa upp allt som snurrar runt i skallen så att nånting eventuellt går rätt... :P
Ha det så bra här i kylan ; )

Adrenalin på gott och ont

Jag känner bara hur det pulserar ut i kroppen.
Just nu för att jag är förbannat less på en jävlig uppgift som ska vara klar till imorgon, som jag bara känner att jag inte vill göra! Jag vet inte riktigt varför jag är så himla sur just nu, men det är helt sjukt! Jag är på sånt där mördarhumör!
Du vet när man är på sånt här humör, och folk håller på och ställer massa frågor som man egentligen inte alls har lust att svara på? Så är det just nu! ÅÅÅÅH! Vad jag är less!
Jag är less på att ha som uppgift att överanalysera människor, det gör vi väl bra nog ändå?! Eller?
Att analysera och observera hur en människa är som ledare, och sedan klura ut varför, är inte det att överanalysera? Det kan väl ändå inte vara bra? Säkert nyttigt att bli en bra människokännare, men så himla onödigt. Särskilt när man får noll respons på lektionerna. GAH!

Tidigare idag var vi ju då i Pajala och sjöng och spelade, det var helt okej - kul, men inte jätte. För publiken var inge kul... Applåderade knappt och bara satt där... Suck... Det är allt jag tänker säga om det idag, för jag är så förbannat less!

PUNKT.

Pepp!

Nu är det pepp!
Idag var en helt okej 4-t-dag, jag kom mig hem halv 4, istället för 10, och det var väldigt skönt! :D
Jag lagade helt galet god mat sen! -Rolands Pastaröra ;P

Men nåt som är ännu mera pepp är ju att vi ska upp till Pajala och sjunga imorgon. Åh, alltså jag är verkligen jättetaggad! : )
Jag hoppas allt går bra imorgon så det blir extra kul : )
Sen så åker vi ju på fredag också, och det är faktiskt ännu mera pepp!
Förstår någon hur kul det kommer bli?!

Puss o Kram på alla glada!
-Och alla sura också, då kanske ni blir glada :P

Is och solsken

Nåja, dagen började ju faktiskt hos tandläkaren... Inte så vidare mysigt, men det gick väl an. Fast det störde mig att hon tuggade tuggummi samtidigt som hon grävde mig i munnen, inte värst trevligt...
Jaja. Jag kom mig i alla fall till skolan sen, och där möttes jag av massor av glada människor, så det var jättetrevligt!
Det var soligt och inte alldeles för kallt, så det var helt vackert hela vägen till skolan också. Men nu var det ju såhär att vi skulle gå ut på första lektionen. På isen och fika. Och det var helt galet härligt!
Visserligen blev det ju lite kallt i baken, men ändå. Det var helmys! Aldrig har jag haft så skönt och lugnt på en samhällslektion. I och för sig var inte läraren där, så vi hade ingen samhälls, men what the fuck, liksom?

Jag avslutar det här inlägget med några bilder och en stor hyllning till vackra vinterdagar! :D

           

NÄ!

Alltså nää!
Varför blir det såhär?!
Jag satt och diskuterade tv-spel och data-spel tidigare idag, och kände efter ett tag suget efter att spela Lego Racers (eftersom det är det enda data-spelet vi har som jag behärskar någorlunda). Jag sökte rätt på det med hjälp av sök-verktyget, hittade det, öppnade det, och spelade.
Det var kul, och jag kom igång efter ett tag.
Efter kanske 4 banor var det dags för gymmet, så jag stängde programmet OCH sök-grejen.
DUMT!
Nu när jag kom hem tänkte jag ju börja spela det igen, men nädå. Inte fasen gick det!
Sök-mojängen hittar inte spelet längre, och nu undrar jag: HUR TUSAN KOMMER DET SIG?!

Jävla skit mojäng...
*Mutter*

Grattis Lisa!

Nu är hon 18, nästan vuxen alltså, men än har jag inte märkt nån skillnad... :P
Tur är väl det. ; )
Ikväll var vi i alla fall och firade henne, och det var mycket trevligt : ) Vi hade som vanligt massor att prata och skratta om och åt, så det var riktigt skoj!
Men vägen dit var dock mycket mer ansträngande.
Jag ska berätta till alla människor att Lisa, hon bor på det konstigaste och mest ologiska stället som existerar i hela Lule!
Gah!
Nåja... Jag tog i alla fall bussen, hoppade av där jag vet att man ska hoppa av - men sen kom problemet...
-Var skulle jag gå? Rakt fram eller till höger? Till höger kändes först rätt, men sen såg det ut att bli så långt, så jag gick rakt fram, korsade vägen alltså. Det gick fint, och jag kom in på rätt väg. Sen fick jag den strålande idén att gena genom snön, för det var ju ändå några som hade gått där förut. Men jag sjönk. Mina ben var vita när jag kom upp på vägen, mina skor var vita på insidan, och så småningom blev de också blöta...
Jag gick så långt jag kom ihåg att jag skulle gå, irrade runt i två olika kvarter, men Lisas hus var spårlöst borta!
Jag blev mer och mer irriterad, och jag ville inte ringa, för jag ville kunna hitta själv, även om det skulle innebära att jag var tvungen att irra runt där ett bra tag. Till slut gav jag upp, för jag hade gått runt och kommit tillbaka till stället jag började på. Jag ringde, hann inte få nån vägbeskrivning innan jag hör "ÖH! Matilda! Hoppa in!"
Där stod Camilla i sin bil, så jag fick skjuts.
Men att jag inte hittade när jag försökte gjorde mig på rätt dåligt humör, så jag var rätt off den första timmen, men sen blev det bättre minsann ^^

Tack för en trevlig kväll!
Här kommer några bilder också : )



           

Var bara tvungen...

Ni i klassen kanske minns när vi pratade om att gå ut på isen i måndags?
Då kom vi ju fram till att våran samhällslärare skulle, om han mot förmodan inte ville hålla lektion utomhus, få  bli dragen i pulka av Truls.
Ett tag efter det var sagt började jag gapskratta, för att jag såg en fruktansvärt rolig bild av detta i skallen.

Om ni ändå kunde se vad jag fick fram i min skalle... Ojoj... Men jag har försökt illustrera det, men som alla vet är det svårt att rita i paint, och jag är inte särdeles bra på att rita heller...
Vad jag har ritat är Kjell som sitter i en skidpulka, en sån man har när man är bebis, och dricker kaffe, medan Truls kämpar på och drar :P


En till nostalgitripp

Jag sitter just och kollar på gamla bilder, alltså dom här som är 2 år och äldre. Åh vad det är kul att se på! :)
När jag kom fram till oktober 2006 hittade jag bilderna från min och Majas resa till Stockholm. Gud så kul det var!
Synd att det faktiskt inte blev så många jättebra bilder, men jag menar, även om bilderna är suddiga, så ser man ju vad det är, och man minns så mycket :)

  
   
Vi hittade en SecondHand butik på Odenplan, och provade skinnjacka och boots.
Kvällen innan hade jag rullat upp hennes hår på dom där blå sakerna, så hon blev alldeles krullig och söt ^^


Essingeleden


  

Dagens...

Idag har det hänt massa skoj, trots att det är 4-t-dagen (tisdag, teoretisk, tråkig och lång).
Och jag tänkte presentera dagens två roligaste händelser: dagens Lisa, och dagens Linn.

Dagens Lisa: Lisa var knasig idag, som vanligt... Hon bestämde sig för att prova snusa, och det var ju lite komiskt. Jag kan väl säga såhär: det är alltid bra att prova, men man kan ju avgöra själv hur länge man ska prova det. Och följderna av snusprovning har alla som provat redan fått uppleva. Denna upplevelse har nu även Lisa erfarit, och det var säkert bra... Eller nåt... Men det var grymt roligt att se henne! :P

Dagens Linn: Det här är egentligen inte dagens händelse, utan dagens berättelse. Du vet, ibland hänger man inte riktigt med på vad det är man är på väg att göra, och jag tror det var vad som hände Linn i lördags...
Hon berättade att hon och en kompis hade försökt ta sig in på Olivers, och lyckades med detta. När hon hade kommit fram till baren var hon på väg att säga "Blir det inte billigare om man är under 18?"
Denna berättelse har nästan dödat mig idag, jag har skrattat åt det flera gånger, och gör det även nu, för det var helt galet roligt! :D

Tack för de två Dagens, det förgyllde min 4-t-dag ^^

Matteäckel!

Nu sitter jag här igen, med matteboken, och ilskan, upp i öronen!
Varför kan inte matte vara lika lätt som det var för 10 år sen? Jag fattar inte ett piss, jag kommer inte ihåg nånting av formlerna jag just har använt, det är bara skitjobbigt! Och jag känner verkligen hur fruktansvärt onödigt det här är för mig. Jag kommer inte ha användning för det här, och det är bara jobbigt. Man blir arg, det tar energi och tid, och man blir arg (igen, ja).
Nu vet jag inte riktigt om jag har tänkt ge upp för ikväll, eller om jag ska gå och be pappa om hjälp. Jag vet att om jag ber pappa om hjälp kommer jag fatta lite mer, men jag kommer också bli helt galet irriterad på honom, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra det här...
Men nåt annat än det här ska jag i alla fall ta mig för...

Frustration

Jag kom inte på nåt bättre att döpa detta till...

Jag har just kommit hem från en timmes slit på gymmet. Det var riktigt tungt idag, för jag var verkligen inte peppad för att göra det, men jag kämpade mig igenom.
Men frustrationen kom inte förrän efteråt. På vägen hem...

Du vet när det är sådär äckligt kallt, det blåser och snöar på samma gång?
Lägg till 15 cm snö på marken, motvind och glasögon som immar igen - då kanske du förstår...
Jag bara hatar när det blir sådär!
Jag vet att det är fullkomligt onödigt att bli irriterad över sånt, just nu sitter jag och flinar åt mig själv för att jag är så korkad att jag ens orkar lägga ner energi på att vara sur på vädret - eftersom det inte tjänar något till.
Men i alla fall... Jag har tänkt, fleeera gånger, att om snöoväder hade varit en fysisk person - ooooh! vad jag hade misshandlat den personen!!!

Men nu är det ju så att snöoväder inte är nån fysisk person, vilket innebär att jag inte kan misshandla den. Istället kan jag gå och se fruktansvärt sur och arg ut över det här, och när jag gick hem idag kom jag att tänka på att det faktiskt bor människor vid vägen som kan se mig gå där med mina ryckiga, besvärade steg, rökmolnen som far ur öronen och hur nära jag är att slå med armarna rakt ut i luften.
Frustrerad? Ja! Men så onödigt, och så fult... Nu går inget annat  än att skratta åt det hela... :P

Sova?

Asså... Jag förstår inte riktigt det där... Varför ska man behöva sova? Det tar liksom ändå en fjärdedel av ens liv, och alla säger ju att man ska leva livet för att det är så kort. Därför tycker jag det känns så onödigt att sova. Och det är jobbigt, för det tar tid. Ingenting händer heller. Man har i alla fall ingen aning om vad som händer, och det hade ju varit mycket roligare att vara uppe konstant istället, så att man kan hitta på saker hela tiden.
Tyvärr så leder ju detta till att man blir fruktansvärt trött på dagarna istället, och det är inte heller kul...
Jag har fått den dåliga vanan, ända sen jullovet, att gå och lägga mig 12 eller senare. Detta innebär max 6 timmar sömn per natt, vilket inte riktigt är nog. Jag vet att det "är ju bara att lägga sig tidigare" men det är ju mycket roligare att sitta uppe och göra nåt istället för att gå och sova. Det här är vad som frustrerar mig.
Jag har varit trött varenda dag i skolan sen vi började, men jag har heller inga större planer på att ändra mina vanor. Vilket jag verkligen borde, eftersom det är hälsosamt att sova mycket. Men det är så trist!!!

Nu ska jag gå och tråka i sängen i några timmar.
Mors!

Var ska jag börja..?

Vilket ska jag ta..? Jag kan inte bestämma mig om jag ska berätta om hur kul salsan var, eller om symfoniföreställningen igår...
Jag börjar med salsan, för det var så förbaskat roligt!!!
Det är ju skitakallt ute idag! Blåser, snöar och är kallt! Det suger, det är jobbigt, man blir helt slut av att gå och man kan inte se nåt när man går. -Snöoväder är jobbigt!
I alla fall... Först åkte jag till D-huset, där vi brukar vara. Tog mig efter ett tag in, hörde ingen salsamusik, började tänka att det inte var nåt. Jag kollade upp... Ingen var där. Jag blev arg och gick ut, satte mig i bilen. Pappa blev sur, och vi åkte tillbaka till hans jobb. Väl på pappas jobb satte jag mig och kollade "kalendern" där allt står. Och det stod att det skulle vara salsa, fast i C-huset... Jag bestämde mig för att åka tillbaka, fick skjuts tills jag var mitt emellan C, B, F och E-huset. Jag gick nedåt, eftersom jag trodde att jag stod på den sista längan. När jag sedan såg att det var B-huset jag gått förbi fattade jag att jag hade gått åt fel håll, så jag vände. Jag hittade C-huset, gick och kände på några dörrar - som var låsta såklart!
Sen kom nån student ut genom dörren, så jag kastade mig in (observera att det fortfarande var kallt och äckligt!) och vässade öronen för att höra salsamusiken. Men jag hörde ingen... Jag gick en bit, men hörde ingen då heller.
Till slut så ringde jag, och fick veta att det skulle vara på STUK. "Jaha" tänkte jag, "var är det då?!"
Jag sökte vidare, och hittade till slut fram till en restaurang som hette STUK, gick in och hörde musik. Men jag såg inga som dansade. Jag stod och velade ett tag, men följde till slut musiken. Och där var det!
Och jag hade galet kul! Det var 100 gånger mysigare där än det är i D-huset, och jag tycker själv att jag var väldigt social av mig. Kul var vad det var!

Nu är det dags för symfoniorkestern.
För er som har missat det, så har min syrra fått sjunga med Luleås symfoniorkester. Det var riktigt häftigt att se, måste jag säga, för jag har aldrig någonsin förut varit på nåt sånt. Det kanske inte var det roligaste att lyssna på, men det var en upplevelse. Och jag kan slå vad om att Johanna tyckte det också.
Hon var i alla fall jättefin när hon sjöng, och det var fint det hon sjöng såklart!
Jag försökte få till några porträttbilder efteråt, så jag kastar upp ett par.



                                   

Mitt mål i vår

Jag har just kommit på mitt mål under våren!
Det är såhär, att jag tycker det skulle vara väldigt praktiskt att vara vig, så jag ska klara av att sitta platt på marken, med utsträckta ben, och typ "ligga" på benen.
Jag har ritat en jättefin teckning på det, så här får du se :P

Soul with a Capital S

Here we go again!
Idag gjorde vi soulkonserten igen. Det var galet kul alltså!
Ljudteknikerna var ganska dåliga, de höll på och greja med ljudet från kl 9 och blev klara kvart över 12 - och det var fortfarande inte helt bra... Det lät lite knasigt ur monitorerna, och vissa lät ingenting. Det rundade mest hela tiden, men resultatet blev helt bra ändå :) Hoppas jag iaf...

Det jobbiga med det här är att man kör en total urladdning när man väl är igång med konserten, så jag var helt färdig efteråt! Men det är så himla skoj!

Nu återstår bara att säga: Jag är grymt besviken på er i klassen, för inte en enda av er kom och beskådade vårt verk!

Hurtbulle

Ja, jag tycker nog det. För jag har varit riktigt duktig ikväll.
Jag tog mig samman och pallrade mig iväg för att gymma en timma. Och det var helt underbart!
Jag måste verkligen komma igång med det här nu.
Om jag skriver det här, då kanske det blir högre odds att jag gör det?
Okej, vi säger såhär: Jag ska från och med NU gymma två gånger i veckan: onsdagar och söndagar!
Oh! Hej å hå! Nu hoppas jag verkligen att det här håller i sig!
Och hjälp, så stark jag kommer bli :P Hahaha!
Eh... Det återstår ju att se... :P

Imorgon har vi i alla fall föreställning på Lärkan, kl 13.00 - BE THERE!
Jag hoppas det går bra också, och jag SKA ta i från tårna, och jag ska rocka fett! :P Eller soula kanske, men skitensamma^^
Jag är jättePEPP! Märker du det?!
Om du hade läst det här lika fort som jag har skrivit, då hade din hjärna inte hunnit med, du hade inte förstått vad det stod här, men nu kanske du gör det, och det känns ju lite smått pinsamt. Men det gör inget, det heller ^^

Nu ska jag gå och duscha, för jag har varit hurtig!

MORS!

Helhelg med Emma

Det var längesen, det här... Det var trevligt, och lugnt och skönt.
I fredags låg vi mest och pratade. Såg Let´s Dance, och shit vad Morgan Alling var bra!!! Jag tycker det är så kul att se på folk som kan dansa, man blir ju så glad av det.
Igår var det fint väder, så vi tog oss en härlig fotoprommis. Det var så himla härligt! Man mår helt galet mycket bättre av att vara ute på dagarna! Lite senare bestämde vi oss båda för att åka hem till mig, och här såg vi Take the Lead, Step Up och Step Up 2. Det blev ännu en danskväll, alltså. Men det är ju så härligt! :)

Idag var det fint väder igen, så efter frukosten tog vi oss en ganska bra sväng på isen. Helhärligt alltså!
Det känns nästan som att det är Påsklov eller nåt, för det brukar inte vara sånt här härligt väder i februari! Om det är soligt i januari eller februari, då är det med all sannolikhet minst 15 minusgrader, men det har varit runt 5 minusgrader bara. Och helt vindstilla. UNDERBART!

Nu har Emma förhoppningsvis kommit hem, hon glömde nämligen telefonen här (klant :P) så jag vet inte riktigt, och jag ska försöka hitta på nåt skoj att göra nu.
Men här kommer några bilder från igår.



                   



                                 

RSS 2.0