Travis Wall

Nu är det så att det förmodligen bara är Emma som kommer förstå vad jag pratar om, men jag tänker ändå skriva detta. Jag sitter och kollar på Säsong två av SYTYCD, då Travis Wall gjorde sin audition. Det är väldigt häftigt att se honom som dansare, när man bara sett honom som koreograf. Han var så liten och söt, och samtidigt vet man hur mycket han åstadkom bara för att han fick den där biljetten till Vegas. Ojoj...
Imponerande.

Pepp!

Idag är en pepp-dag! Trots en ny förkylning och aningens antydning till skabbighet idag, är jag på topp!
Det kommer bli en produktiv dag - och det är min första semesterdag! :D
På torsdag morgon lyfter flyget från Arlanda och tar mig till varmare breddgrader, där håller jag till i en vecka innan jag kommer hem och förhoppningsvis håller i ett brakparty! I samma släng ska jag börja plugga, så dagen känns full av liv. Mycket att planera och mycket att se fram emot. Nu ska jag försöka ta tag i städandet i 50  min innan jag ska på dejt med Friskus. 
PEEEEPP!

Grekiska

Nu börjar jag försöka tagga upp inför greklandsresan. Igårkväll när jag gick och la mig kunde jag inte somna, så då passade jag på att försöka plugga in några ord.
-Kalimera! Ti kanis?
-Poli kala!
Då är bara problemet hur man uttalar dom så man inte låter retard...
Idag måste jag städa hela lägenheten, för sen hinner jag inte eftersom vi ska till Göteborg på fredag morgon. Men jag iiiiids inte! Disken står kvar sen gårdagen, jag har stökigt överallt, måste gå med soporna. Tvätten har jag i alla fall fått igång... Nu måste jag börja.
ANDIO!

RSS 2.0