Dag 5

Jag kan bara konstatera att jag, efter dag 5 på min diet, är helt slut. Har jobbat nu också, och orkar knappt sitta upp. Tror jag ska gå och lägga mig nu.
Jag är jättesugen på en skinkmacka. Bummer. Det får jag äta om en dryg vecka.
Godnatt


Jag längtar så jag dööör!

Nu är det nästan bara en vecka kvar. Inte en dag för tidigt alltså.
Annica, jag saknar dig så mycket, och det ska bli helt underbart att komma bort ett par dagar, att få rensa skallen, och att få umgås med dig! Klockan tio på lördag morgon är jag inne i centrum och redo för Stockholms-shopping. Jag hoppas du pallrar dig upp hyfsat tidigt alltså!
Och sen får vi se om det blir en lördags, eller söndagsdejt med Lisa. Jag är supertaggad, och blev taggad av att skriva det här! 
Just nu känner jag mig nere och omotiverad på alla möjliga sätt, så det som håller mig igång just nu är att jag får träffa er snart :)
Nu laddar jag inför lunch, idag blir det kokt torsk. Ska bli riktigt gott med mat istället för ägg eller keso. Det funkar inte i längden...

Juice och Naturell yoghurt

Kan detta vara orsaken till mitt tillfälliga nederlag?
Jag mår inte bra för tillfället. Eller ja, det beror väl på vad man jämför med, men nu är jag inte på bra humör, har ont i huvet och magen och är hungrig. Men så är det kanske att leva med denna diet?
Jag tillåter mig själv att erkänna att den verkar lite skum; en diet som säger att jag ska dricka en liter juice till lunch? Och en liten bägare naturell yoghurt? Nä, nog låter det lite fel... Men jag har hört att den ska fungera, så varför inte prova?
Till middag får jag ett hårdkokt ägg, en liten bägare keso och råkostsallad. Jag ser inte fram emot det måste jag säga. Däremot är frukosten helt okej. Det är riktigt chill att starta dagen med en kopp kaffe, men när man väl vant sig, så får man såklart inte fortsätta med detta, utan imorgon blir det en stor riven morot med citron.
-Låter det gott? Skulle inte tro det... Menmen, vad ska man göra?
Ät och Grina, som min kära bror ofta sa...

!!!

JAG DÖÖÖÖR VAD DET ÄR ÄCKLIGT!

Äggardags

Nu har jag gått på inlärning av kaffedrickande i en vecka och tycker faktiskt helt ärligt att det börjar smaka gott :O

Nästa steg är: Ägg.
Jag ska lära mig äta kokt ägg. Nu. Antar att många spyor kommer spillas, men jag ska lära mig.
Nu börjar jag.

Tjejkväll

Kom på att jag har en helt underbar bild som jag måste lägga upp. Jag, Amanda och Anna satt hos mig och bubblade på med vattenpipan, försökte få till rökringar och sånt där töntigt. Men det var roligt!
Resultatet:

Var har du varit inatt?

Själv har jag spenderat natten på ett jätteskumt hotell i Turkiet. Det kändes som att jag hade varit på det där stället förut, för jag kände igen mig och visste precis vart jag skulle gå, men nu i efterhand har jag ingen aning om vad det var för nåt. Kanske har drömt det förut eller nåt. Jättefult var det iaf. 
Nu sitter jag med sökord och väntar på att klockan ska bli lite mer, Friskusen kommer hitåt snart :D

Resan är betald

Nu är resan helt betald. Jag och Isak åker till Turkland den 4 maj. Ska bli awesome!
Jag har gjort bort mina jobbdagar, känns skönt, det var fyra stängningar i rad, sex dagar i rad totalt, skönt att ha det bortgjort. 
Jag åt för typ över en timma sen, känner mig fortfarande spymätt. Fattar inte vad det handlar om. Har känt mig spyfärdig hela veckan. Förstår nada...
Näe, nu ska jag återgå till mina sökord.

Jag undrar vad det är

Har mått jättekonstigt sen i måndags. Helt tung i huvudet, ont i magen, seg i kroppen. Jag fattar inte vad det kan vara. Det gör ont fast det inte gör ont. Vars tar man reda på sånt? 
Det känns som att jag har feber i huvet, men ingen annan stans. 
Nåväl. Det går väl över såsmåningom...

Inte. Coolt.

När jag satt på bussen på väg hem från jobbet idag upptäckte jag att jag hade en knöl under skon. En konstig knöl. Jag kollade ner, och där låg *BAM BAM BAM* en ANVÄND TOPS!
Not. Cool.

Hur är en Gibbare klädd?

Jo, idag ska jag berätta hur en gibbare är klädd. Och för dig som inte vet vad en gibbare är, så är det en sån som sitter vid datorn vääääldigt mycket och nördar med ett spel.
Okej. Here it comes. Från topp, till tå.
Hörlurar med microfon, en stoor utsliten mössa på det. En slapp t-shirt, ett par chill-kalsonger, ett par knälånga brallor som placeras just under stjärten. Inga strumpor. Och för att fullända klädseln tar man på sig en stooor huvtröja med dragkedja, öppen, och huvan utanpå mössan.
Ser du det framför dig?
Det gör jag...

Månadens uttalande

Kan bara inte släppa detta. Det är för kul!
Isak och Janne kom hem efter en utekväll med liiite för många bärs. Isak slocknade rätt snabbt, och jag låg och snackade med Janne en stund innan även han slocknade. Precis då jag höll på att somna börjar Janne prata igen och säger:
Janne -Det finns en Grizzly som brukar äta upp sina barn
Jag -VA?!
Janne -DET FINNS EN GRIZZLY SOM BRUKAR ÄTA UPP SINA BARN
Jag -Va?? Vars fick du det ifrån??`
Janne -Jamen. Du vet. Alfafemman!
Jag -VAH?!
Janne -Äh, vi tar det imorgon.

Tanke.

Har du tänkt på att undergiven och övergiven inte är varandras motsats, fast orden i sig är motsatser?

RSS 2.0