Toppendag på jobbet!

Verkligen toppen!
Gah!
Inte!
Eller nja... Den var ju riktigt bra till en början - och nästan till slutet. Jag hade gjort i ordning det mesta i förväg för att veta att jag kommer hinna med allt utan att stressa - det går att lägga upp det så, såhär års, eftersom det är så fruktansvärt lite folk. Men vid åttatiden började jag må jättedåligt. Och jag var kissnödig. Men då passade kunderna på att strömma in. Och jag bara hoppades att dom skulle sluta komma in så jag fick gå och kissa och kräkas. Till slut, typ 20 över åtta, slutade kunderna komma, så jag rusade bak, kissade (man kan inte spy före man har kissat, det har jag lärt mig :P) och gjorde vad jag behövde. Men det gick inte över. Blev jätteless, men gick ut i butiken igen för att göra klart allt jag skulle. Allt flöt på riktigt bra, och kvart i nio hade jag gjort näääästan allt, till och med rengjort ugnen och stängt av den. Då började kunder komma igen. Men jag kände ändå att det var rätt lugnt. Men då, fem i nio, hade jag INTE fått klart allt jag skulle, och då passar ett hockeylag på att klampa in genom dörren. Och givetvis skulle alla ha käk. När jag hade 4 korvar kvar. Bra tajming alltså.
Och det här innebar ju att vääääldigt många skulle ha pizza istället, och eftersom jag hade slagit av ugnen fick det bli micron istället. 10 över 9 gick den sista ut genom dörren, men då hade jag en lastbilschaffis som skulle betala vägskatt inne i butiken istället. Och givetvis bestämde sig vägavgiftsmojängen för att lägga av, så det gick inte. Jag startade till och med om mojängen, och det hjälpte inte. Så efter ytterligare 5 minuter fick jag stänga och låsa ner. Toppenkväll!
Gå och dö.

Hungrig...

Idag är jag hungrig. Men jag vet inte vad jag ska göra för mat. Kanske ska vandra förbi konsum och köpa nåt bra. Eller inte. Vi får se. Sen ska jag jobba. Och vad ska jag äta för middag där då? Suck... 
Och jag vill göra mig fin. Men jag orkar inte. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder. Iofs ska jag ha på mig statoilkläderna större delen av dagen, så det är egentligen ingen fara.
Och juste! Måste hämta tvätten innan 12. Btw var det nån dummer som stal min tvättid idag. Bummer.
Som tur var hann jag ändå tvätta allt. Men jag undrar vem det var som orkade gå ner till tvätten med 2 par jeans. Bara. Inget annat fanns med i maskinen. Jo, en massa ludd, men inget annat. Värt.
Nu ska jag göra nåt.
Bajbaj

Årets goda gärning

Jo, såhär var det. Jag stod på busstationen och väntade på bussen till jobbet när en hund började nosa på mina skor. Skitsöt hund!!! Tjejen som satt fast i andra ändan av kopplet såg ut att vara lite av en stockholmsbrat, hon hade väldigt perfekta lockar i sitt blonderade hår. En svart kappa och ett par ENORMA solglasögon, såna där med gulbrunt glas. Men hon såg som trevlig ut och så. Tänkte inte mer på det sen utan gick in på bussen och satte mig. 
Tjejen som stod efter mig skulle betala resan, och jag hörde att det blev nåt problem. Hon hade betalat 140 kr när hon for från Haparanda med sin hund, och nu skulle Busschauffören ha 230 kr istället. Det är ju ganska förståeligt att hon faktiskt inte hade med sig en hundralapp extra, utan den summan hon betalade tidigare samma dag borde ju vara densamma när det är samma sträcka. Och hon hade bara ett maestro-kort, så det funkade ju inte att betala med det på bussen.
Efter lite diskussion mellan busschauffören och den blonda tjejen frågade hon vad hon skulle göra. Han svarade att hon skulle gå in och köpa en biljett, men att hon fick skynda sig om hon skulle följa med. Hon kom snart tillbaka och sa att det inte gick att köpa biljett där, utan att hon skulle köpa den på bussen. 
Busschauffören sa "Men det går inte. Du får gå och ta ut pengar." Tjejen frågade om hon verkligen skulle hinna med det, chaffisen svarade "Nej. Du får ta nästa buss istället."
Jag satt på mitt säte och jag kokade. Vilken elak människa alltså! Vad spelar det för roll?? Det var liksom bara en minihund, det var ju inte som att inte alla skulle få plats. 
Tjejen skulle gå och hämta ut sitt bagage ur sidoluckan för att ta nästa buss, så jag gick bak och gav henne en hundralapp.
I am sooo darn good!

Jag satt dock hela vägen till jobbet med rynkad panna för att jag inte förstod riktigt vad jag gjorde...

Kul att se att barnen utvecklas!

Eller var det min så kallade "man"?
Och var det verkligen utvecklas jag menade?
Han har just fört en lång och... mycket intressant monolog... om hur han ska skapa den första teleportören. 
Han behövde gå på toa, därav teleportör-tankarna. Han gick till toan, kom sedan ut helt naken, och ställde sig och skakade på rumpan, så att... den... for fram och tillbaka och gjorde ett härligt splasch-ljud.
Blir man mer barnslig?
Suck.
Hoppas du hör mitt skratt som är så uppgivet det kan bli.
God Natt.

:D

Jag är glad idag
Jag ser skillnad
Jag ser förbättring
NAJS!

Back to Turkland!

Japp, idag bokade vi!
Den 20 april åker jag och min loverboy till Turkiet och Side. Känns helt galet bra! Jag är superglad och überkär :D
Synd bara att han är kille och bara sitter och spelar tv-spel hela tiden...
Iofs har han sagt att han ska ta med sitt gameboy när vi åker, så det kanske inte blir så stor skillnad. Hoppas han glömmer laddaren eller nåt... :P
Hursomhelst. Det ska bli jätteskönt att åka! :)
Ska bo på ett hotell som heter Tropic och tydligen var rätt poppis. Nära till centrum och just vid stranden. Inte för att det kanske är så himla varmt just då, men ändå skönt att komma till lite varmare klimat än här hemma liksom...
Nu ska jag gå och måla om naglarna, nagellacket jag tog av Amanda var inte alls i min färg. Huijah!


RSS 2.0