Filmtajm

Sitter just och ser film med Bettan och Ida. Vi sitter och ser My one and Only, och det kommer upp en scen med viskningar. Då säger Bettan "Jag hatar svenska filmer när dom viskar. Det låter smaskigt."
Detta får bli Oktobers uttalande.

Massage

Nu har jag gjort klart programmet för massagen. Så jag ett helkroppsprogram (60 min), och en halvkroppsprogram (30 min). Nu behöver jag bara ha några testkaniner för att få in rutinen innan jag börjar ta betalt för allt. Ni har en månad på er för gratis massage, men jag vill ha lite feedback som betalning istället. 
Det är bara att du hör av dig, och säga om du vill ha halvkropps eller helkropps-massage.
Halvkropp innehåller: rygg, nacke, armar och ansikte.
Helkropp innehåller: rygg, nacke, armar, ben, fötter och ansikte.
Så, känner du för att få en liten lugn stund, hör av dig!

Måndag 3 oktober

Nu har det gått ett tag. Eller dom här tankarna har snurrat ett tag. Typ två veckor.
Jag är 20 år (=rätt ung) och har väldigt mycket tid framför mig. Ska man göra saker man inte tycker är kul då? Måste man planera vad man ska göra om 10 år nu? Visst, självfallet, är det jättebra att lägga grunden för ett jobb och lära sig nyttiga saker, men är det nånting jag verkligen måste göra just nu?
Jag känner mig oerhört omotiverad till att plugga just nu, jag har verkligen ingen lust. Kören är jag inte heller sugen på att hålla på med. Inte just nu.
Däremot är jag helt sjukt taggad på att lära mig om massage! Jag kan knappt hålla mig. Jag ser mitt stora svarta fodral som massagebänken ligger i, och jag har alla tillbehör som behövs, och varje gång jag kommer hem till mig och ser den vill jag inget annat än sätta igång! Borde jag då inte satsa på det istället? Just för stunden i alla fall? 
Jag har taggat upp för att träna också, den senaste veckan har jag varit 4 gånger, och jag mår så himla bra!
Well... Jag vill börja med massage, NU, på en gång. Varför är jag så otroligt taggad på det? Kan man vara det på riktigt?
Kursen jag ska gå i november är lite klen, jag kommer inte kunna något terapeutiskt eller hur smärtan i axeln hänger ihop med en muskel i rumpan. Det vill jag lära mig. Jag vill kunna sånt.
Åh...

RSS 2.0