Mycket på G!

Mitt största projekt just nu är att äta rätt och träna - lite lagom iaf liksom.
Har köpt kort på StiL tillsammans med Persson nu, och det känns riktigt bra! Har dessutom en gratisvecka på Helex som jag har utnyttjat idag bl.a. Tog mig ett gympass tillsammans med Friskusen. På onsdagkväll blir det bodypump i en timme (ni vet vars jag har dött ifall ni inte hör av mig på länge efter detta) och på torsdag ska jag och Frisk försöka sneaka oss in på vattengympan på Helex. Måste prova, för det verkar så tantigt och bra! :D
Och ingen utom Persson kan förstå min träningsvärk i armarna sen i fredags. Det är sanslöst! Känns som en inflammation i musklerna eller nåt, går fortfarande inte att veckla ut armarna helt. Har aldrig haft sån här träningsvärk förr!
Menmen, efter en provrunda på två olika gym kan jag konstatera att StiL är ett bättre ställe. Jag gillar det myyycket bättre!

Nu ska jag ta bussen till Björx och dejta Amanda.
Mors!


Globen!

I fredags var jag i Stockholm med ca 2500 andra statoilare. Var verkligen supertaggad på det, och trodde det skulle bli skitkul, och det blev det också!
Hela Globen var hyrd åt oss. Så, vid ett-tiden hade vi lite föreläsningar och sånt, som "programledare" för dagen hade vi inga mindre än Filip och Fredrik!!! Bara det sa ju liksom hur kul och bra dagen skulle bli! Sen var en helt fantastisk föreläsare där; Christer Ohlsson hette han. Så otroligt inspirerande människa. Det var riktigt roligt och intressant att lyssna på, och bäst av allt tog jag åt mig väldigt mycket av det han sa. Ojoj. Mindblowing verkligen!

Det lilla minuset med dagen kom ungefär här. 45 minuter att fixa sig i ordning för kvällen. Inte okej. Jag hann inte ta på mig lösfransarna :P
När vi sen kom tillbaka till Globen var det mingel i Annexet. Där inne hade de dukat upp flera bord med nån slags trappställning på, och med flera hundra champangeglas på varje bord. Mycket flådigt om jag får säga det själv. Efter lite mingel, och en aningens överförfriskad chef, bar det av vidare in till Globen, där hela golvet var uppdukat med bord och stolar till alla. Och en fet scen längst fram, får inte glömmas. Förrätten var redan på bordet när vi kom dit. En stor vit tallrik med små laxgrejer på - inte riktigt supergott dock... En timme senare kom dom in med middagen som var kalasgod! Och det var så snyggt när alla bord hade varsin servitör/tris som kom in med dricka så fort man bad om det. Toppen alltså! :)
Det var verkligen en sjukt bra tillställning! September och Erik Saade var där och körde sitt race. Mycket bra!
Efter ett nån gång drog jag och Fanny vidare på nya äventyr, innan vi ett par timmar senare landade i våra sängar på hotellet och somnade på en gång.
Pricken över i-et var en fet hotellfrukost som tog ner mig på Jorden igen.

Tack Roger för en helt fantastisk fredag-lördag :)

(Glömde kameran hemma såklart, så jag har tyvärr inga bilder...)

Ja allt ska man då vara med om...

Har haft en väldigt bra dag på jobbet, har knappt tänkt på klockan, allt flöt bara på.
Kvart i nio hade jag nästan gjort klart allt inför stängning, och en kille rusar in och frågar om jag har en brandsläckare.
Givetvis har vi det, och jag sa "Vad har hänt?" 
Han svarade "Det brinner i en bil därute!"
Jag småsprang och sa "Men oj, det lät ju lite brådskande..."
Kunde omöjligen ha kommit på nåt bättre att säga!!!
Så himla kasst!!!

Nåväl, branden släcktes och jag fick stänga i tid :)

Imorgon flyger vi till Stockholm.
Moj!

Jungfrun fredag 7/1 = Fånga dagen

Jag läste i mitt horoskop igår att jag på fredagen kommer att fånga dagen. Det tycker jag faktiskt att jag har lyckats väldigt bra med hittills.
Visserligen sov jag till halv tio, men sen steg jag upp, diskade undan allt som var framme. Jag lagade mat så att jag skulle kunna ha med mig en matlåda till jobbet, sen gjorde jag havregrynsgröt med rivet äpple att ladda upp med innan jag skulle ut på min långpromenad med Friskus. Vi gick runt sjön trots att det snöade och blåste, och jag är väldigt nöjd med detta! :D
När jag kom hem mixade jag ihop en fruktsmoothie som blev kalasgod!
Har du inget bättre för dig och är sötsugen, prova den! :)

Dagens recept:
1 Banan
1/2 dl frysta, osockrade hallon
1 dl Brämhults apelsin juice

Kan inte bli bättre!
Stoppa i mixern och drick upp det :D

Min karl har fått en dålig vana

Isak. Han är skum. Väldigt rolig, men... Skum... Ojoj, jag kan sitta och skratta för mig själv ibland, åt saker han gör och har gjort. Crazy Frog alltså!
Nåväl. Den dåliga vanan.
Den dåliga vanan är att sitta på toa med öppen dörr. Och jag menar verkligen sitta! Tro mig, det är inte bara när han kissar som han har öppen dörr.
Direkt efter vi hade ätit idag gick han och skulle ta en så kallad "Power poop" - med öppen dörr.
När jag står och diskar hör jag från toaletten, en väldigt nöjd och glad stämma som sjunger till melodin "Broder Jakob" fast med nyimproviserad text som gick ungefär såhär:
"Bajs i stjärten, bajs i stjärten
det tycker jag
är inte bra..."
Sen blev det lite annat som lät såhär:
"Lilla bajset, lilla bajset..."


Dag ett på nästa år

År 2011 har börjat bra. Finns det något bättre än att vakna upp på rätt sida av sin karl och få en puss mitt på munnen? Jag vet inte det jag... En lite halvtaskig dag, det är ju trots allt 'dagen efter', så man har väl mått som man förtjänat kanske. Men när jag kom igång sen igen har jag fått det mesta undanstökat sen gårdagen, och jag förberedde en riktig mysmiddag i soffan. Riktigt cozy var det :)
Och glass med Fångarna på Fortet till efterrätt.

Nåväl, kan ju berätta lite om förra året också. Det blev en jättetrevlig kväll, med mycket folk, mycket skratt, och mycket snack. Haha, det blev väldigt lite om förra året, men jag tappade helt orken att skriva mera...








RSS 2.0