Julkänslor :)

Just nu sitter jag i soffan och äter en stört god mandarin. CLEMENTIN menade jag...
Ljusstaken lyser i fönstret, julgardinerna och julduken är framme, och ett par tomtar har hittat fram. Lägenheten doftar pepparkakor och låter julmysig.
Det är så skönt att bara mysa och se alla julpyntade fönster utanför.
På toppen av detta äger mitt liv i allmänhet. Även om manskapet i läggan för tillfället sitter vid datorn och är oerhört osocial är jag glad och älskar livet! Allt äger.
Och jag känner mig oerhört religiös ikväll, och det innebär att jag tänker på dom som inte känner att deras liv äger, så jag önskar er/dom en så bra kväll så möjligt; kom hit och ät en pepparkaka vettja :)
Btw ligger jag extremt långt i förväg med julen! Har bara två julklappsinköp kvar :O
Undra vad jag ska lägga resterande pengar på denna månad... Alla räkningar är betalda, så jag kanske till och med kan med att spara några lappar denna månad :)
Förhoppningsvis kommer även skatteåterbäringen snart, och då trillar det in ett par lappar till :)



Kolla in våran nya tv också! :D


Konstigt var det...

Igår var en konstig dag. Det hände massa skumt på jobbet... Eller skumt... Bara nåt som aldrig har hänt förut.
Först kom det in en man, en stamkund, som berättade att hans bror skulle begravas. Han berättade hur han hittat honom veckan innan hemma hos sig, och hela historian om hur hans bror blivit sjuk. Jag tyckte så synd om honom. Så otroligt synd.
En timme senare, vid sjutiden, ringde en kvinna. Hon sa att hon fått hjälp förut av oss med en tjänst, och jag försökte hjälpa henne. Hon sa senare att hon inte kommer överleva julen, och jag visste inte vad jag skulle säga. Det var så hemskt tyckte jag. Men sen fungerade det inte som det skulle, och hon sa att hon skulle ringa upp, vilket hon inte gjorde.

Jag och Fanny diskuterade lite kring detta och tog även upp möjligheten att det kunde vara en bluff. Detta känns otroligt hemskt att säga och tänka, men precis som Fanny sa finns det faktiskt såna människor. Idag ringde hon tydligen tillbaka, men det var Fanny som jobbade, och Fanny sa att vi tyvärr tyvärr inte kan ta betalt via telefon eftersom vi behöver en underskrift. Kvinnan svarade "Okej" och la på.
Var detta en bluff..?

En annan sak jag har gjort på jobbet idag är starthjälp.
Jag personligen har kopplat ett par startkablar mellan två bilar, på ett helt korrekt sätt, och fått igång bilen med kajkat batteri.
Stolt!


Ugh!

S!
Haha! Idag har jag gjort nåt jag trodde att jag aldrig skulle göra.
Jag har köpt ett par såna där mjukis-skor som alla människor går runt i. Det är några uggs-liknande dojjor. SKITMYSIGA är dom! :D
Har gjort så gott som ingen nytta alls idag. Har bytt lakan i sängen. Annars inget vettigt. Jag behöver städa egentligen, men vem orkar det? Jag är ju ledig!
Nä, men det får bli morgondagens projekt. Eller lördagens... Vi får se... :P

Morgon-sms

I torsdags vaknade jag av ett sms från Isak där det stod:
"Jag drömde värsta sexdrömmen om dig, men du var en neger :S"

Såg det ut såhär, tro?


Tillbaka till mig själv

Idag känns allt mycket bättre. Jag skyller allt på de oundvikliga stunderna som anfaller oss tjejer lite för ofta...
Jag undrar varför det blir sådär  i skallen egentligen. Jag kanske borde testa det där Jaz eller vad det hette och se om det hjälper. I och för sig kanske det är rätt onödigt att börja tramsa med piller när det bara gäller ett dygn, men det borde jag kanske diskutera med herr Isak också. Han kanske vill slippa lida av att jag är grinig.
Nåväl. Ikväll ägnar jag mina tankar åt Plankan. Nu är det jättelängesen vi träffades, och jag saknar dig. Igårkväll när jag var alldeles för grinig för mitt eget bästa fällde jag faktiskt en tår för att du inte var där jag ville ha dig. Jag gick förbi lägenheten och saknade dig lite extra mycket.
Nu är det bara en månad kvar tills jag hälsar på Stockholm och Annica, och det ska bli helt stört roligt!

Jag hoppas att jag somnar rätt snart eftersom jag öppnar imorgon. Så godnatt, du som råkar läsa detta :)


Kram baby!

??

Såna här gånger gör mig fundersam. Förvirrad. Ledsen. Inser jag saker eller är det bara en tillfällighet som gör att jag känner som jag gör? Varför måste dagar som börjar helt perfekt avslutas på ett dåligt sätt? Ledsen känner jag mig.

RSS 2.0