Jessicas handväska

Handväskor är alltid intressant, så därför tänkte jag skriva vad man hittar i Jessicas väska.
Ett par trosor- "man vet aldrig vad som händer på vägen"
En deo- det är bra att lukta gott
En parfym- bra för att dölja röklukten för folk man tycker om
Solbrillor- om solen skulle vilja träda fram
En fickspegel- om man inte själv vet hur man ser ut, hur ska man då kunna glida runt och vara stolt över sitt utseende?
Ett rosa läppstift- man ser mer yummy ut
Ett äpple- om hungern skulle tryta
Och så plånkan såklart- om äpplet skulle vara mjöligt


Min drömvärld

Jag bara gliiider! Solen har lyst på mig i över en veckas tid. Axlarna har börjat flagna. Engångsgrill efter engångsgrill är uppbrända. Jag kan numera en Håkan Hellström-låttext utantill. Jag har fått en rejäl mammados. Jag har det helt enkelt alldeles försträffligt. Denna helg blev pricken över i:et. Fredag drog vi till Saltholmen med stora picknick och ölpåsar. Gitarrer, munspel och vårt goda humör var med också. Där satt vi sen, till solen gick ner i horisonten, och sjöng allvärldens sånger. Ett medley i 4-ackordföljd brände vi av när partyfärjan gled förbi. Lördagen vart det såklart Eurovision Song Contest med knytkalas och öl. När Loreen tagit sitt pris travade vi in till city, en hel klunga med folk, två guror och munspel och sjöng för glatta livet! Jag och Anders hann även med en nattsväng på ett folktomt Nordstan innan vi tog kväll. Söndagen spenderades i en spränghet park här i närheten, där vi brände både axlar, ben och hamburgare.
Det känns som att jag lever i en film. Och det är den bästa film som någonsin gjorts!
/Still High on Life


Lyckorus!

Nu är jag inne i ett lyckorus igen! Världen är fantastisk, och Göteborg är underbart. Särskilt dagar som denna. Jag sitter i min lilla håla uppe på Ramberget med hörlurarna i öronen och solen lyser ner på mig. Jag ser ut över stan, Eriksberg framför fötterna, Högsbohöjd till vänster, Järntorget rakt föröver och city till vänster. Bakom mig har jag Hisingen och idag äger jag berget :) Stenabåtarna ligger i hamnen, älvsnabben åker fram och tillbaka i kanalen och spårvagnarna glider förbi titt som tätt. Jag älskar att vara här!


Göteborgsvarvet

Nu laddar jag med frukost, för snart åker jag till Slottskogsvallen för att stå i ett tält och massera hela dagen. Och lite nervigt är det allt, bara hoppas att det går så bra som jag hoppas. Det här skrev jag bara för att du skulle ha en rad eller två att läsa, Torsten. För det här var fantastiskt ointressant.

High on life!

Idag var ännu en sån där otroligt underbart fantastiskt bra dag, som följd efter en helt galen och rolig sista april! När jag vaknade i morse lyste solen, jag såg inte ett moln på himlen och jag var strålande glad! Tog med mig djungelpojken och Anders in till city där jag bara var tvungen köpa ett par somrigare skor, det var på tok för varmt i mina svarta höstdojjor. Sen köpte vi glass och satte oss i hamnen och bara lapade sol. Det var fantastiskt! När vi kom tillbaka ställde jag mig i solen på balkongen, lyssnade till glada pojkars gitarrspel och sång, och tänkte för mig själv att det här är livet. Ursäkta, men faaan vad det är underbart att vara här!

Och med det lägger jag upp en bild på min kära bror som var high on life igår :)


RSS 2.0