The hand-farting-man

Jag skriver inget mer än att videon får tala för sig själv, och att jag skrattade tills att jag nästan kissade på mig själv...


Vi mot Bullens korvburk

Japp, här kommer historien om när mr X (som han valt att bli kallad) skulle komma hem till mig och äta korv i måndags.
Det hela började med att vi gick tillsammans in mot stan, och han hade inget att göra hemma, så jag frågade om han inte ville hänga med hem till mig och käka mat. Och det ville han. På vägen kom jag på att det måste gå fort att göra mat, och att jag då hade mina korvburkar där i skafferiet, och korvbröd i frysen.
Vi kom in, jag langade fram korvburk och konservöppnare och gjorde några tappra försök att karva upp burken, men misslyckades gång på gång...
Då kom mr X till undsättning! Han försökte klura ut hur denna IKEA-makapär skulle användas, jag vet ärligt talat inte hur länge vi höll på och försöka få till den där äckliga mojängen, det var riktigt länge, och jag blev så sur!
Det var rätt kul dock, men ack så irriterande!
Till slut, när mr X var på väg att ta en av mina knivar för att slå upp burken, kom jag på den briljanta idén. Pappa hade lämnat en sån där verktygssats från Biltema, och jag tänkte att "Biltema brukar ju ha allt, så varför inte en konservöppnare..?"
Och mycket riktigt, där fanns en konservöppnare, och den såg ut att fungera som en vanlig konservöppnare. Så skönt alltså!
Trodde jag...
Det gick inte heller, även om vi försökte flera gånger med även denna grej.
Men då var det ju så att den där grejen var vass.
Mr X hackade upp burken med den vassa konservöppnaren.
Det tog tid, det tog kraft - men det gick!



I onsdags köpte jag en ny konservöppnare, som förhoppningsvis ska fungera på riktigt. :P

Arlanda Airport

För ungefär 45 minuter sen landade vi på Arlanda, flygresan gick rikgit bra! Det är helt sjukt skönt att bara sitta på flyget, att lyfta, och att se hur allt på marken blir mindre. Och jag tycker det är så himla häftigt då man är mellan molnen, sådär så att det är ett tjockt molntäcke under en, och sen lyser solen där man flyger. Det är så himla häftigt! Och nåt annat som är rätt intressant är hur olika flygkaptener landar. Han som körde planet idag var i alla fall helt grym! Vi satt och väntade på den där dunsen som brukar bli när man landar, men det kom aldrig en duns, det var en riktigt bra landning! :)

Nu sitter vi i bilen, en svart Volvo xc70, grymt härlig bil där vi alla får hyfsat bra med plats. Eller nja... Lite mos är det ju här bak, men det går fint :)
Så, det är väl här jag kommer sitta de kommande 4 timmarna, på motorvägen mellan Stockholm och Jönköping.
Hoppas bara vi ska käka snart, för jag är sjukt hungrig!

Och svar på din fråga, Amanda; det spelar absolut ingen roll :)


Här ska jag leva, här ska jag bo

Precis så känns det just nu!
Jag trivs helt sjukt bra här, och det är helt underbart att ha sitt eget ställe där man kan gå själv. Spelar ingen roll om man är ensam eller inte, för det finns alltid nåt att göra. Visst är det ju roligare att ha company, då kan man göra saker tillsammans eller sitta och prata, men det är så himla skönt att bara kunna komma hem, slänga sig på soffan, och göra precis vad man vill.
Nåt som är väldigt bra med att jobba som jag gör är att jag uppskattar ledigheten mycket mer än jag vet att många gör. Som till exempel idag, jag har inget jobb jag ska till, det gjorde jag bort i morse, det är inget jag måste passa nån tid till idag. Jag har läxor jag ska göra, och jag tänkte hinna en sväng ut på Storheden igen innan dom stänger, behöver badlakan, men det är ingenting jag verkligen måste pricka!
Detta är avkoppling. Sitta här, lyssna på musik, bara vara ifred.
Snart ska jag laga mat för första gången här, visserligen har jag och Linus kokat korv här i måndags (detta ska jag förklara närmare nån dag här framöver) men idag ska jag laga mat på riktigt. Det blir spännande ^^

För övrigt har jag nu spenderat presentkortet jag fick på Åhléns, det blev en stavmixer. Jag hoppas den fungerar fint :)
Och jag har köpt en, förhoppningsvis, fungerande konservöppnare. :)

Lägenheten

Nytt kapitel, ny del av livet.
Ikväll har vi invigt lägenheten, tjejerna och jag. Visserligen saknades personer denna kväll, men det tar vi igen en annan gång :)
Efter en lång bullbaksdag på jobbet kom jag till min lägenhet med familjen som hjälpte till att skruva upp lampor och fixa och trixa lite innan tjejerna kom. Hemskt mycket och stora tack för hjälpen! :)

Nu börjar det se ut som mig här inne. Det känns helt rätt och jag är supernöjd!
Bara små detaljer som fattas på väggarna, för det är fortfarande lite tomt för min smak. Men det hinner jag nog fixa till inom en snar framtid. Har också tänkt köpa ett nytt matbord, för mitt ser verkligen hemskt ut!
Men det blir ett senare projekt...

Här kommer lite nytagna bilder :)




RSS 2.0