Ostbågsätande navelpillare

Jag har en stammis på jobbet. Jag har tänkt på det här länge, men jag har inte kommit mig för att presentera honom - det känns lite elakt att beskriva en person som jag har tänkt beskriva honom. Men.
Han är typ 180 lång. Råttfärgat hår, klippt i pottfrilla. Ofta en ful sliten keps. Alltid slätrakad med lite slemmig hud. Väldigt runda kinder. En rak och liten näsa. En stooor och härlig dubbelhaka. Rätt smala axlar, i jämförelse till hans mysiga manboobs och runda mage. Svanken är också som en stor böj, och en härligt rund rumpa har han också.
Nästan alltid en slapp, lite skitig t-shirt, och ett par gråa mjukbrallor.
Det här är definitionen av vad jag anser se ut som en ostbågsätande pedofil som gillar att pilla navel.

Isak i ett nötskal

Isak gick upp och gjorde sig en macka. Satte sig vid bordet och började sjunga "I get knocked down, but I get up again. You'll never keep me down"
Sen blev han tyst en stund och började sjunga "I get knocked up" tystnade, vände sig om och började asgarva. Han tyckte alltså att det här var fruktansvärt roligt.
Och nu sitter han och rabblar Pokémonattacker. Cool kille jag har...

Min loverboy är hemma igen!

Isak kom hem inatt. Efter 5 dagar borta i fjällen. Det var underbart! :)
Hängde med Amanda och Anna innan, vi gick ut på The Corner (ouhuooo) och tog varsin cider. Den nya xide'n. Sketago var den! Men sen gick jag hem igen. Och Isak kom hem :D
Vi satte oss och såg Snabba Cash, en riktigt bra film - men det visste säkert alla redan, för det är nog bara vi i hela världen som inte hade sett den än... Drack lite CaptainCola och mös på som tusan! Underbart! :)
Idag ska jag bara ta det lugnt. Det blir awesome!
Stryka kläder och sånt skoj typ :P

Ingen succé...

I torsdags köpte jag nya gardiner för cirka tusenlappen. VÄRT!
Eller??
Var ju tvungen att ta bort persiennen för att den var trasig, och vi hade levt i en bunker den senaste månaden. Men det är ju lite bra om man kan somna på kvällarna också. Därför köpte jag mörkläggningsgardiner.
Och TAZZLES! :D
Limegröna. Mycket tjusiga om jag får säga det själv. Men Det var ju många andra som hade åsikter om dom.
Isak sa att det såg väldigt random ut, som att dom inte hängde ihop med nåt - trots att jag har massa grönt i samma nyans i lägenheten. Camilla tyckte att grönfärgen var fin - men inte ihop med gardinerna. Men jag tyckte det var riktigt snyggt ihop. Det tycker jag fortfarande - på nära håll.
Men när jag sprang in och ut ur lägenheten idag, typ 100 gånger, så såg jag det. Och det gröna bara lyser upp. Som om dom inte hörde hemma där. Det ser ut lite som en äcklig karamell. Som en failad mintchokladkola eller nåt. Inte coolt.
Så dom åker bort. Får se vad jag ska ta för färg istället...

Beslutsångest...

Ikväll firar vi min faster som blivit 50 år. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det jag känner för, är liiite för casual... Så jag vet inte. Annars är det för svart, eller så får jag för stor rumpa...
Svåra tider...
Jag är lite smått otaggad också... Tyvärr...

Onsdag 20 april

Jag kom just på att jag vill skriva att efter min tvåveckorsdiet hade jag gått ner 6 kg. Efter nästa vecka med vanlig mat, står vågen på samma siffra. Detta är underbart! :D
Utöver detta äger mitt liv. Om man bortser från att solen inte vill titta fram, och att Isak ska lämna mig i fleeeera dagar. Då äger det.
Har kommit hem från jobbet. Har Isak här. Amanda är på plats igen efter sin lilla tripp till Oslo. Annica träffar jag om nån dag för hon är hemma i Piteå. Friskus är nästan som hon brukar. Jag var hem och spelade av mig igårkväll efter jobbet, det är så härligt att bara ta basen och lattja lite, och skråla som en (vet inte vilken fågel jag ska välja...).
AH! Idag känns allt kalaaaas! :D
Nu ska jag gå och laga matimati. Och kanske röja upp lite mer i läggan. Det luktar sur mjölk här. Undra varför...

SVIN!

Igår var det in en tradarchaffis, en lång snubbe i 50-60 årsåldern. Han brukar alltid vara jättetrevlig, så jag anade ju som ingenting. Han skulle betala vägavgift, så jag frågade vad det var för reg.nr, och knappade in det, sen frågade jag "vilken avgasklass? hur många axlar?" och han svarade "sex.. gillar jag. ha ha" och kollade på mig med riktigt slibbig blick. Så jag körde en "he he he, som alla andra då..." *lalalala* Och då sa han "Jaså, så det gör du med?" fortfarande samma slibbiga blick. Jag svarade med "he he he..." och fortsatte knappa in siffror i mojängen. Han sa "Jaa.. Men vad gör du senare då? *kollade klockan* Har du tid?" Jag blev flyförbannad, men behöll lugnet och gjorde ännu en "he he he..." och fortsatte med "SÅ! Då får du skriva på där!" och la fram kvittot. Han skrev på och sa "Men jag fick ju inget svar?" *slibbigt leende* Jag sa "jo, jag svarade med ett generat skratt... Hejdå" Sen var hela min dag förstörd. Fan vad jävla arg jag var. Och nu blir jag det igen för att jag tänker på det. JÄVLA SVIN! -_-

Lammkotlett

Du anar inte hur gott det var att äta idag!
Idag var nog värsta dagen - matmässigt. Te till frukost, ingen lunch, och en lammkotlett till middag. Jag skar småsmåsmå bitar och tuggade tusen gånger. Det var väldigt gott!
Det enda som ställer till min tillvaro just nu är att jag är stöööört sugen på Ben&Jerrys...
Så jag ska dra och sola med Amanda snart :P
Har haft en awesome eftermiddag med Isak. Vi har sett film och myst på :)
Jag skulle kunna däcka nu. Är helt galet trött. Så mojhej

RSS 2.0