Dagens låt

Lite otippat blir det faktiskt Carola. Från albumet 'Personligt'. Två låtar snurrar runt i mitt huvud. 'Flickan från igår' och 'Sanna vänner'.

Baksmällan II

Var på bio igår och såg Baksmällan. En toppenfilm verkligen! Skitkul!
Idag ägnar jag mina tankar till min kära mor. Hoppas hon får en riktigt bra dag! :)

En morgonpromenad

Sov i byn inatt, så jag och min kära systeryster gick ut med voffan i morse. När vi var nere vid vattnet såg vi en ensam sångsvan. Och Johanna frågade "Men varför är han ensam?" och jag svarade "Han kanske inte sjunger så fint." Johanna kved "Aaaaaww... Stackarn..." Jag fortsatte "Eller så kanske han inte kan sjunga. Tänk om han har fått ett tuggummi i halsen så han inte kan sjunga!" I samma stund började svanen flaxa lite med vingarna och böjde huvudet mot vattnet, och Johanna sa "Titta nu dränker han sig!"
Moahahahaha!

Konstiga känslor...

Helt otroligt hur många som saknas just nu. Kan inte påstå att jag känner mig ensam direkt, men ändå på nåt sätt.
Att bo själv efter ett år med sällskap är konstigt. Även om det inte har gått så lång tid. Jag är förvirrad och vet varken in eller ut. Och det är så otroligt många som jag saknar. Amanda och Anna är i Turkland. Emma i Australien. Annica och Lisa är i Stockholm. Och Isak är inte hemma.
Konstigt att man inte vet om vad som pågår inuti. Varför man känner sig orolig och förvirrad. Varför kan man inte bara koppla in kroppen till en skrivare och skriva ut alla tankar som virrar omkring... Klurigt det där.

Tord är söt

Tord är en bonde som är stammis hos oss på Statoil. Han är supergullig. Lång och skäggig, ser ut lite som ordet "murvel" låter. Han kom idag iaf. Jag var ute och plockade skräp på gården och han klev ur bilen och sa "Nämen! Vad gör du här? Jag kan ju inte koncentrera mig när det står vackra flickor här ute. Jag glömde ju bort att styra..." och gav mig två godisar. Så sa han "Här, lite gotta. Eftersom jag inte har nåt annat att komma med" och gick in.

Ny levnadsregel

Lördagshumöret.
Det är nånting jag ska införa. Nästa gång jag känner mig nere ska jag tänka på humöret jag hade idag.
Jag ska bli en gladare person. Och jag ska lära mig grekiska. Som sagt.
Natti.

Äckliga rusningstrafik!

Arrrrgh!
Det är sanslöst!
Hur kan man inte använda hjärnan??
Sov i byn inatt, vilket innebar att jag åkte in till stan vid halv åtta = mitt i rusningstrafiken.
Visst, rusningstrafik kan man inte göra så mycket åt, alla börjar jobba, klart det är mycket trafik just under den timman.
MEN
Jag förstår inte hur trafikverket (eller vem det nu är) kan tänka "Hm... Jag tror att vi ska sopa gatorna idag... Hm.. Jag tror vi ska spara den mest traffikerade delen till kvart i åtta... Hm.. Jag tror att vi ska ordna så att vi har ungefär sjuttielva bilar som sopar vägen där, mitt i smeten bland alla trafikljus och alla feta långtradare, så det blir så jobbigt som möjligt för alla andra i trafiken att ta sig fram och hinna till jobbet.. Jag tror det är en bra idé. Så gör vi nog. Ja."
DUMJÄVLAR!
Nåväl...
Jag ska lära mig grekiska btw. Jag hoppas jag lyckas. Ska börja med en dusch, sen sätter jag igång.

Mera bilder

Då kan jag passa på och lägga upp några till innan jag ska börja göra nytta.


På söndagkväll satt vi på Alremu och åt. Stört goda Mojitos kan jag ju säga!





Annars shoppade vi en del, och spelade stört mycket kort på balkongen! Vi har haft det superbra, men nu ser jag faktiskt fram emot att jobba. Ska bli skönt att komma igång igen.

Hemma igen!

Jag skrev väääärldens längsta inlägg när jag var i Turkiet, men, som dom flesta vet, funkar det mesta inte riktigt som det ska, så hela inlägget försvann. Men jag ska försöka summera det hela nu istället. Jag kommer ihåg att jag inledde med att citera Isak från kvällen innan. Så här kommer det.
"Assåå.. Den har typ fastnat mellan skinkorna. Jag känner hur den bara glider runt..." Nån minut senare lutar han sig åt höger, sätter sig sedan tillrätta, och flinar stort och säger "Sådär. Nu är den inte där längre."

Jag skrev också om vad jag hade drömt den natten. Och jag kan berätta att jag nästan grät när jag satt på balkongen på morgonen, medan Isak låg och sov. Jag drömde att jag var med dig, Emma. Du var äntligen hemkommen från The Land Down Under. Och jag fick en sån himla underbar kram av dig! Så när jag vaknade, saknade jag dig mer än någonsin. (Håller nästan på att börja grina nu också, när jag skriver det) Varför ska du vara så långt borta?!

Annars har vi väl gjort allt man ska göra när man är i Turkiet. Vi har solat, vi har - Nä det har vi inte alls det. Vi har inte badat. Inte NÅ! Det var för kallt. Men stekt har vi gjort. Och ätit kebab. Och kyckling. Och gått i solen. Och druckit gott. Och blivit arga på alla jobbiga människor. Och haft en helt otroligt härlig semester. Tänkte lägga upp ett par bilder också.


Isak är söt när han äter.


Jag är arg när jag äter.


Middagsdejt med Petter och Vickan som råkade vara i Side över dagen.


Mot kvällen blev Vickan trött och Petter snurrig :P


Yum!

'
På lördagkväll åt vi på en suuuperfin restaurang med helt underbart fin utsikt!


Och solnedgången :)


Vattnet ser varmare ut än det var. Men vackert är det!

Nu ska jag dra iväg med Amanda och Anna, så det blir fler bilder en annan dag. Moj!

Nu är det dags för bildkalas!

Min kamera har varit på äventyr, men nu är den hemma och jag ska faktiskt lägga upp några bilder. Mest för att jag tror att du, Emma, vill kolla lite :P

RSS 2.0