Fantastiska Göteborg!

Jag har haft en helt underbar helg! Åkte till Trollhättan i fredags och hade en mysig och lugn filmkväll. Det var grymt väder och jag var på strålande humör! Lördagskvällen spenderades hos mina kusiner tillsammans med många nya och trevliga ansikten. Promenerade hem igen, inte ensam ska jag tillägga, så jag blev inte överfallen. Sov otroligt bra och vaknade ännu bättre! Städade lägenheten medan J var på morgonsvängen med Banditen, sen visade han mig en fantastisk klipphäll där jag placerade mina båda skinkor för att plugga lite. Fem timmar senare lyckades jag slita mig från solens sken för att tillaga kycklingwok som förtärdes tillsammans med Anders.
J kom hem alldeles nyss och var sugen på rostmackor. Han upptäckte att jag köpt en ny ost åt honom. Jag har fått en stoooor guldstjärna av en mycket glad morbror. Nu ska jag sova gott och ta nästa skolvecka med storm!


Underbara fredag!

Här sitter jag på tåget i solens sken med massageboken i handen och ser hur västkustens vida landskap svischar förbi utanför fönstret. Livet är underbart, trots överfulla vagnar och a-lagaren tätt vid min sida som smeker sätet framför sig och sprider en fruktansvärd odör omkring sig. Jag älskar mitt liv och är så glad att jag verkligen är här nu. Önskar bara att ni skulle vara här också. Hoppas att ni får en toppenhelg, för det har jag tänkt att jag ska ha. Puss på er! :D


Torsdag 22 mars

Inte en superinspirerande rubrik, men jag har haft en toppenvecka! Mina dagar har innehållit så mycket massage att dagarna inte känts som hela dagar. Så i min hjärna är det fortfarande tisdag. Totalt jättedagvild är jag! Och mjuk i kroppen. Helt fantastiskt måste jag säga. Jag kan även intyga att både rump- och magmassage faktiskt är riktigt skönt.
Efter mina fyra första dagar i skolan pratar min hjärna numera dalmål, tack till Malin. Alla tankar som rusar genom skallen uttalas med dalmål. Det är lite jobbigt, men det är ju lite extra underhållning såhär på kvällskvisten.
Nu vet jag ju att många av mina kära har suttit hos min lilla betta och ätit middag. Nog för att jag tror ni har det bra, men jag hoppas ni saknar mig och min kokkonst, för ack så gott det blev idag!


Söndag 18 mars

Ja, då har även denna dag nått sitt slut, och jag är piggare än igår, men jag har en oroskänsla i magen ikväll. Allt känns inte klockrent. Men jag lever. Imorgon börjar skolan. Imorgon är första dagen jag måste klara mig själv. För imorgon åker mamma. Och jag blir kvar här. 130 mil ifrån min lilla mamma. Hur ska nu detta arta sig..? Jag är en aning nervös... I övrigt har denna dag varit bra, har promenerat och promenerat och promenerat. Och ätit kalops. Och druckit kaffe. Nu ska jag sova en stund.


Två dagar i Göteborg

Nu har jag varit här i två dagar, och det är många nya intryck på så kort tid. Jag är alldeles slut i huvet, och klockan är inte ens imorgon, och jag är jättetrött! Idag har jag letat upp skolan och gymmet, så på måndag morgon ska jag förhoppningsvis hitta rätt på en gång. Vädret är inget att hurra för, det är kallt och röset, men det är knoppar på träden och ingen snö så långt ögat når. Jag saknar er alla därhemma, men jag börjar nästan tro att jag faktiskt kommer överleva här, så det känns ju bra ändå :)
Nu ska tant ta och sussilulla till imorgon, och eventuellt ta sig en söndagstur på gymmet. Natti.


Separationsångest.

Jag är så ledsen ikväll. Jag har tagit farväl av alla mina kära vänner i veckan, men denna kväll tog priset! En mycket trevlig, om än lite fattig, middag med underbara brudar avslutades i panikpackning, kramar och tårar. Det känns så sorgligt att åka ifrån er alla, jag vill bara packa ner er i en av mina feta resväskor och ta med er ner till Göteborg. Hur ska jag klara mig där? Särskilt jobbigt var det att säga hejdå till min älskade Betta. Har inga ord att beskriva denna känsla, men du kommer fattas, i vad som känns som en evighet, och jag kommer sakna våra lunchtallrikar och töntiga skratt. Alltihopa! Mjääääähää!
Nästa gång vi ses är jag massör på riktigt, och jag lovar att knåda dina ben inför tävlingarna och efter dom.


RSS 2.0