Bh-shopping

Det blev en dyr dag dethär... Började med att gå en sväng med Mirre på stan, på jakt efter en ny bh. Jag gick till twilfit-bara tråkisar. Sen gick vi vidare till en tantaffär i hopp om att hitta nåt som passade, men tanten där var inte särdeles trevlig, och det fanns inget som passade... Sen drog jag med Isabelle, till Eleonora Laura. -Dyyyyyrt...
Jag provade typ 10 olika, alla passade någorlunda, och det var en som sa klick. Dessutom halva priset, så jag tänkte slå till. Då fick jag syn på ännu en, och gick tillbaka i provhytten, hoppades att den inte skulle passa eftersom den låg på ordinarie pris. Men... Det sa KLICK! Jag sa FAN!
Ut från butiken gick jag med en flådig påse med butikens tryck på. Jag har nu köpt den dyraste bh jag nånsin haft på mig. 830 kronor fattigare är jag nu. Det känns kanoners!

Alla Hjärtans Dag

Nu har vi då alltså kommit fram till den här helt fantastiskt onödiga dagen. Vad ska den vara bra för? Och nu låter jag som en helt sjukt bitter singel, vilket jag är just nu (Bettan har precis dissat mig för sin säng), men det är en helt onödig tillställning enligt min mening. Kolla bara fejjan. Alla uppdateringar idag handlar om blommor, rosor och geléhjärtan. Och hur glaaaaad man är för att det står en bunt blommor  på bordet när man kommer hem. Är tjejer oerhört tacksamma människor, eller är tjejer bara blåögda? Jag menar; alla hjärtans dag handlar om att tjejen väntar sig att killen ska komma ihåg att det är alla hjärtans dag, och att han har köpt en liten blomma eller nånting - vilket betyder att han älskar dig. Och har han glömt det så är hela dagen, nästan hela veckan, förstörd. Hm... Det är verkligen en konstig tillställning.
Nu ska jag återgå till min skinkmacka och mina Vänner på tv-skärmen.
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG, GOTT FOLK!

Chokladd

Ikväll är jag med min fina Bellaboll. Hon kom med den briljanta idén att vi skulle smörja in fejjan ikväll. Med chokladmask...

Måndag 6 januari

Idag har jag fått träffa min älskade Gretzky. Som jag har saknat dig! Vi lyckades till och med styra ihop det så att Mirre också kunde vara med. Vi har baljat i oss kaffe, surrat, skrattat och lagat mat. Har även hunnit med några riktigt avancerade yogaövningar här på mitt vardagsrumsgolv. Jag hoppas det inte tar ett halvår till innan jag träffar dig igen, kära Greta. Det är för lång tid! Jag önskar jag hade nån smart tanke att dela med mig av, men man kan inte tänka smart varje dag, så tyvärr blir det inget sånt idag. Kanske om jag lyckas komma på nåt mer innan jag somnar... Nu ska jag kissa.

På konferens med jobbet

Just det, det var konferens det hette. Officiellt alltså. Inofficiellt var det fest. Igår morse drog vi ner till Umeå för att åka på konferens med halva Norrlands crew. Efter 5 timmar av delvis intressant, delvis monoton information, och en jävla massa träsmak, kom vi till det alla egentligen åkt dit för. Kväll. Buffé. PARTY! Jeij! Det var en helt fantastiskt rolig kväll! Vi dansade röven av oss och alla andra, vi åkte hiss, vi knackade hotelldörrar - det var otroligt! Har sovit 2 hela timmar inatt, suttit i en bil i 4 timmar, jobbat 8 timmar, och nu är jag knäpp som inte gått och lagt mig än. Kan även berätta att låten som spelats på repeat i min hjärna går såhär; I've got a hangover - whoooa! I've been drinking too much for suuuure! Jeij! :D Natt.

Wordfeud!

Japp. Som dom allra flesta vet är jag fast i träsket som vi valt att kalla Wordfeud. Detta är svenskens nya 'Lunarstorm'. Här raggas det hejvilt och skrivs konstiga kommentarer, men ibland kan man även starta en vardaglig konversation med sin motståndare. Detta har jag nu gjort, och jag sa alldeles precis "Ikväll blir det skräckfilm verkar det som... Ischk!". Fick tillbaka svaret: "Den har jag inte sett..." Jag dog.

RSS 2.0