Gatufesten

Japp, igårkväll var jag med ett par härliga brudar på Gatufesten. Det var riktigt skoj : )
Vi satt och diskuterade massor, mest för att catcha upp lite. En del halvtaskiga band, men ett storslaget - som vanligt: TCOP. Det var hyfsat varmt, så det var bara skönt att vara ute, och det blev alltså en riktigt lyckad kväll - kanske lite extra lyckad för vissa... ; )
Här kommer bilder!








Twist and Shout

I torsdags genomfördes ju våran föreställning, och det var gaaalet skoj! : )
Det gick helt bra och ja, det var riktigt kul bara.
Har du nu inget bättre för dig på torsdag så spelar vi då på Storgatan antingen 11 eller 12 om det är bra väder, kom och kolla då! : )

Bilder!





Jag ska nu presentera för er...

Linn i ett nötskal.
Linn är ju, som för många känt, en skojig filur. Asså då menar jag inte lite skojig, utan helt sjuk!
Humorn där är inte riktigt som alla andras, vilket gör den om möjligt ännu roligare. Eller så kanske det bara är det att hon skrattar åt saker som verkligen inte är roliga. Det blir bara så galet komiskt!
Det hela började på nåt som skulle kunna kallas mattelektionen, men det blev inte så mycket gjort. Jag drog et skämt om sälar som fick henne att bokstavligt talat gå i taket. Hon skrattade så  hon knappt kunde andas. Men jag ska inte berätta skämtet, för det kommer dra uppmärksamhet från den huvudsakliga händelsen.
Efter denna mattelektion skulle vi bege oss till hennes bil. Vi gick. Vi skrattade.

Jag säger "Asså jag förstår inte hur du tänker"
Linn svarar "Nä, det är det som är så kul. Det bara ekar där inne!"
Och fortsätter "Jag har kommit på att det är därför Jokkmokk låter så kul. Det studsar ju som"

Alla som känner henne lägger till hennes stora, inlevelserika ögon, hennes kroppsspråk och kk:na i Jokkmokk, så det låter ungefär "Jåk k Måk k". Och ja, glöm inte heller bort huvud rörelsen hon lägger till när hon säger att det studsar.
Skrattar du inte nu, då har du då ingen humor :P

Twist and Shout!

Du kommer väl och tittar? : )
Kl 19.00 nu på torsdag i Kulturens Hus sjunger vi massor med skojiga låtar, medan snubbarna från Kulturskolan spelar.
Det kommer bli grymt bra, så du better be there! :D


Jag fångade fåglar!

Uohooo!
Jag fångade två gäss idag :D



I övrigt har både jag och Emma varit galet aktiva idag!
Vi gick upp innan tio, och klockan elva var vi på plats i byahuset för att ha massagekurs. Vi har även hunnit prova på Yoga idag, det var riktigt skoj och häftigt tycker jag, hade lugnt kunnat göra det fler gånger :)
Sen blev det dansuppvisning i Kulturens Hus, Numbers of Hip Hop, det var riktigt bra det med! Vi hann även med salsa, och på det spelade jag lite brännboll - barfota!!!'




Pimpa dina makaroner!

Makaroner är ju inte särdeles skoj att äta, som många vet. Det tycker  åtminstone jag. Pisstråkigt!
Det smakar typ inget, och är lite trist.
MEN!
Häll i en tesked basilika, så blir det mycket roligare. Då kan man till och med inbilla sig att det smakar nåt spännande om dom :P


Sommarvärme : )

Håhå! Idag var en riktigt fin dag!
Det har inte hänt någonting, jag har bara gjort ingenting precis hela dan. Lite långtråkigt, men ändå helt skönt.
På kvällen bar det av till Jazzomat för sång och spel, det var inte så himla skoj, det blev så mycket sitta still, men ändå helt okej. Trevlig kväll i alla fall.
Men det var ju så himla fint väder idag, så jag var egentligen helt sugen på att bara sticka ut och grilla med kompisarna, så jag tycker att nu till helgen, när det är långhelg och allt, ska vi dra ut och grilla och ha en riktigt skojig kväll. - Eller vad säger ni? : )

Jag kom på att jag glömde lägga upp bilder från igår, så nu kommer det också :P


Jag spelade och sjöng I Wish, det var uppskattat... :P


Systeryster sjöng så fint, What a Difference a Day Made

Buller och bång!

Jag kom underfund med en grej idag på väg hem från Emma.
Jocke kom och hämtade mig, och hade på rätt hög musik hela vägen hem. Lite dunk, men mest lite sån där skränig skrikrock, som visserligen kan vara skönt att lyssna på ibland, men jag vet inte...
Jag kom i alla fall på, efter nästan hela vägen, att jag faktiskt inte hade lyssnat nåt på musiken.
Jag menar, lyssna på musik, det gör man ju i vanliga fall när det låter i nån högtalare. Man lyssnar, hör vilken låt det är, om den är bra eller dålig, och har den som ändå i tankarna medan den spelas.
Sådant var inte detta fall.
Nä.
Jag lyssnade inte nåt. Bara på introt på låtarna, men sen slog jag som av. Jag vaknade som upp ur denna slags tankegång efter nästan hela vägen, och tänkte; men vad fasen är det här? Det här har bara känts som ett himla muller hela vägen hem, det har bara dånat, varit ett oljud i bakgrunden, som jag inte alls har lyssnat på. Det där är nog inte musik för mig, inte så länge jag inte är på det humöret. Vilket jag inte var idag.
Nä, ska man lyssna på musik ska man då bara ha på nåt man tycker är bra, så det verkligen går in i skallen, för det där kände jag var verkligen meningslöst!
Man blir inte glad eller nåt av sån där skrikmusik, eller jag, jag kan inte tala för nån annan än mig själv - som vanligt, men nä. Det där är inte min grej.

Hoppas alla har haft en suverän dag, för det har faktiskt jag.
Om du kunde gissa varför...
MATTE C - VI SES ALDRIG MER!!! :D

Uppåt!

Jag blev, inte helt oväntat, på mycket bättre humör efter kvällens föreställning.
Jag var ju på ganska kasst humör idag på skolan, det sög verkligen idag! Usch! Jag ville mest bara gå och gräva ner mig, men det gjorde jag ju inte. Istället gick jag omkring och tjurade ett bra tag, och sorry för det, alla som var i min närhet under dessa timmar. Ja, det var timmar. Det brukar vara så när det väl är nåt :P
Jaja, jag tog mig i alla fall hem, tog en lååång härlig dusch, lagade mat och gjorde mig i ordning för kvällens föreställning. Den blev inte riktigt lika bra som igår, kan kanske bero på att Johanna inte hade några solosånger ikväll.
Nä, men jag tror bara allmänt att folk var med taggade igår när det var som första gången. Och det blev faktiskt riktigt bra. : )
Åh, du skulle veta hur kul det är att spela med kultursnubbarna! Det blir sån feeling i allt, och ja.. Asså det är verkligen kul!
Saknar bandet lite när man tänker vad mycket kul man hade kunnat göra då, menmen...
Jag trivs så väldans bra med att bara sitta på scenen, göra det man ska, tillsammans med massa andra, så det låter apbra. Ooowh!
Nu har däremot humöret sjunkit en aning igen, för jag försökte förstå mig på matten - vilket inte gick särdeles bra... Så nu sitter jag och försöker fokusera på känslan jag hade innan, för det var en trevlig känsla. Snart kanske vi ses igen, eller?

Nu ska jag ta och lägga upp lite bilder som Kulturskolans fotograf, Tommy Björklund, tog under föreställningen.


      




11 timmar

Den du!
Det är inte många gånger jag klarat av att sova 11 timmar, särskilt inte på en skoldag. Det är ett UNDER vill jag lova!
Efter spelande från åtta till halv fyra, och en intensiv föreläsning om rättskunskap, som faktiskt var riktigt skoj, är det väl inte så konstigt att man är trött?
JO! Det är det, förbaskat konstigt! Jag brukar aldrig bli trött av att spela, men banne mig, det blev jag. Eller så var det eftertröttheten som kom ikapp mig.
Nåväl, jag gick i alla fall och la mig för att se, surprise, Vänner, efter middagen, klockan var halv sju eller nåt sånt. Jag tog mig faktiskt igenom ett helt avsnitt, och liiite liiite till innan jag somnade. Detta innebär alltså att klockan är vid sju.
Jag slocknar!
Tiden går.
Jag vaknar med ett ryck, verkligen ryck, eftersom jag får tio kattklor i ryggen. Värsta snärten Måns har i sina tassar alltså, det bara smällde till så hade jag vaknat. Han ville alltså ut från mitt rum. Jag reste mig upp, öppnade dörren, övervägde att inte lägga mig i sängen igen, men kom snabbt fram till att jag skulle lägga mig igen.
SNARK!
Jag sover som en stock igen. Vaknar inte förrän det är hyfsat mörkt, och detta blir det kanske vid tvåtiden, och sen blir det ljust igen.
Jag sov vidare.
Vaknar av att mobilen började surra.
Alarmet alltså.
Kollar på klockan, 5.45.
Hm...
Nä...
Jag snosar 10 minuter till innan jag tar en sväng med hyndan.

Jag sov i nästan 11 timmar den här natten, det är sanslöst!!!
Det var gudomligt skönt också!

Dagens tips: lägg dig i tid!

HAHA!

Läste just ett galet roligt inlägg på tjuvlyssnat.se som bara MÅSTE läsas!

Skakar man mer än två gånger händer det här...

Tv-festen på Imperiet, Stockholm
Det står några killar ~30, inne på pissoaren och uträttar sina behov.
De verkar inte känna varandra.

Kille 1 (till kille 2): Kom inte för nära nu, då får du svininfluensan.
Kille 2: Ja, man ska akta sig för prinskorvar.
Samtliga i pissoaren börjar skratta.
Kille 3: Har ni hört den där om Göran Heinz och ketchupeffekten då? Först
kom det inget, sen kom det inget, och så plötsligt kom han.
Det blev en obekväm tystnad, och killarna återgår till att stirra in i väggen.


HAHAHA!!!

Inte heller idag...

Men snälla nån, tänker du, när ska hon sluta med det där?!
Jadu, när jag har fått fast nån fågel på bild!
Förbaskade fåglar, säger jag bara!
Varför kan dom inte hålla sig framme när man söker efter dom?!

Idag har jag faktiskt ändå gjort en del. Var tvungen lära mig ett par låtar som skulle övas in tillsammans med gubbarna ikväll. Detta uppfylldes, och gick väl ändå helt okej. Men nog kunde det gått bättre. Måste hitta på lite fillins...
Jaja, jag gick igenom låtarna lite snabbt, precis lagom till solen började titta fram efter en lagomt mulen morgon, som faktiskt också bestod av lite tennisspel. Men det gick inte bra, för det var massa vatten på planen som gjorde att bollen knappt studsade...
Sen for jag ut och letade fåglar. Istället hittade jag en bror i en kanot. Han försökte smyga sig på tre kanadagäss som satt på en liten udde i vattnet. Detta blev en fail, jag fick ingen bra bild, Jocke kom inte nära dom. FAIL!
Jag pallrade mig upp till Ida lite senare, där vi diskuterade lite framtid och vad vi ska hitta på när vi blir stora. Ojoj...
Har du tänkt på att snart sitter du där, fastfrusen, och har inte alls samma frihet som nu. Det är NU du ska göra nåt, om du ska göra nåt, för sen ska man vara vuxen och ta ansvar för andra.
Hoa...
Sång/spel-övning var det också ikväll i alla fall. Det gick i överlag helt bra. Det låter askalas, och bara bra låtar. Du bara MÅSTE komma och titta på oss i Kulturens Hus den 28 maj. Missar du oss då så får du komma ut på Storgatan den 4 juni, tror jag det var... Då blir det både soul och de nya låtarna. ASKALAS! :D


Jocke smög...

Fåglarna flög nån sekund efter detta

Ronja

Vägen hem från Ida blev blöt och åskig

Inga fåglar idag heller

Fast jag tog mig ju faktiskt ut för att fota.
Det är då typiskt! När man väl liksom kommer sig för att fota, då håller sig fåglarna borta. Men när man har glömt kameran, eller bara är ute och går, ja då, då passar dom små liven på att fara runt i flock och se hur vackra ut som helst. Och storspovarna vågar vara i närheten, och springer inte iväg när man är 30 meter ifrån.
Dumma fåglar!
Nåja, jag fick mig ju faktiskt en ganska bra sväng ute i luften. Dum som jag är tog jag cykeln, men inga vantar, och höll på att frysa av mig fingrarna. Ojoj... När jag ska jag lära mig?
Nu kommer i alla fall ett par bilder - dock inte på fåglar...




Inte en enda fågel

Nädu, det här blev ju inte alls som jag hade tänkt mig...
Förbaskade skitväder alltså! Det var det som förstörde allt!
Hade det inte regnat och varit svinkallt hade jag faktiskt tänkt fota fåglar och spela tennis. Men inte då. Nä ä, för det var skitväder!
Jag vill ha en bild på en storspov - innan det blir grönt ute. Och en bild på en sån där brun gås som bara lever i södra Sverige, fast numera faktiskt finns på en äng inte så långt härifrån. Visst, jag har redan en bild på en sån gås, men jag vill ha en Norrländsk bild på en sån gås :P
Istället har jag försökt fundera ut hur jag ska förbereda slutuppgiften i musik, och skrivit lite ackord och sånt. Jag har också hunnit ut en sväng med hyndan och syster, snackade lite vett med henne i och med att hon snart börjar högstadiet (oooh *stora tefatsögon*)
Japp, intressant var det. Lilla pluttan blir snart stor...
Nu ska jag fixa lite med the present till stormorris som är 18 idag. Ta och hälsa grattis till henne vettja :D

Dags för en uppdatering!

Ja, för nu är det verkligen på tiden!
Jag skulle egentligen kunna skriva om hur mycket som helst, men jag vet inte. Det kanske blir så... Jaja, jag ska faktiskt presentera varenda liten dag, fast kort, för det har hänt helt skojiga saker i helgen!
Valborgs: Emma, Linn och Johanna var här. Jag gjorde värsta brakamiddan´, som jag skrev om tidigare. Det var apgott! Sen gjorde vi smush (emmas underbara recept). Jag minns nu också att jag lovade att blogga om en grej Linn sa, men jag kommer helt ärligt inte ihåg vad det var. Men jag ska i alla fall erkänna att hon faktiskt för en stund var smartare än Johanna, och det är inte det lättaste vill jag lova :P
Vi satt i alla fall och diskuterade hela kvällen, om allt och inget. Det var en riktigt trevlig kväll vill jag lova!

Fredag: KLASSFEST!
Behöver jag säga mer? Öh, ja! Det var riktigt skoj det här med, det var dessutom askalas-väder på dagen!
Nåja, på kvällen bar det i alla fall av till Johanna, sen var det full fart hela kvällen! Jag fick till och med min vilja om allsång igenom :P

Lördag: Uppvaknande hos Lisa, var seg hela dagen verkligen! Nåja, det får man kanske räkna med?
Vi gjorde i alla fall litelitelite på samhällsrapporten innan jag for hemåt. Efter att jag kommit hem gjorde jag verkligen ingenting. Såg Robinson på kvällen bara.

Söndag: Kors?! Är du inte less än?! Jaja, jag gjorde typ ingenting på söndan heller. Hm... Allvarligt, jag kommer inte på nåt... Hm...

Idag: Jag gick upp 05.45 idag, gick ut med voff innan det bar av till Persöskolan. Där var jag hela förmiddagen, spelade ihop mig med gubbarna inför en föreställning som görs på mellanstadiet. Det var skoj, men jag var trött som tusan!
Sen drog jag vidare till skolan, hade musik och rättskunskap. Men snällanån, hur intressant var det här egentligen?!
Menar det!
Jaja, jag har i alla fall spelat tennis ikväll igen, IGEN, just det, jag spelade tennis igår. Jaja, jag har spelat tennis, och det gick inte lika bra idag som igår, men ändå helt okej. Nu är klockan snart kväll igen, så jag ska gå och duscha.

Mors!

RSS 2.0