Månadens löfte

Hoppas jag kan hålla detta nu!
Jag ska verkligen försöka att inte spendera onödigt mycket pengar. Detta kommer dock bli svårt i och med att jag ska till Göteborg en helg, men om jag snålar som bara den när jag är hemma borde det väl ändå finnas pengar kvar kan man ju tycka!
Jag är fruktansvärt dålig på att hushålla med pengar, och jag ska bli bättre på att kräva pengar tillbaka när jag lägger ut för andra, för det blir jag faktiskt less på - no offence, men ja. Det sägs ju alltid att det går jämnt ut, men jag tvivlar faktiskt...
Helgen har varit den absolut roligaste på väldigt länge! I Karungi har jag varit - av alla ställen i världen... Norr om Haparanda, i en liten stuga med utedass. Tillsammans med två sammansvetsade killar. Vi har bastat, druckit öl och spelat kort hela helgen! I söndags tog mina tävlingsnerver över och jag blev sur som en citron när dom började gadda ihop sig mot mig för att jag inte skulle vinna. Knäna skakade på mig och jag höll på att kasta nåt genom rutan - men jag höll mig från det, medans dom satt och skrattade åt mig.
Wellwell, ni känner ju mig och mina tävlingsinstinkter...
Och det var en ren fröjd att se dom båda pojkarna köra GoKart, leendet i deras ansikten satt som fastkrokade i öronen. Även om det var jag som fick betala för dom.
Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch och bara sitta i soffan resten av kvällen.

Måndag 18 juli

Flygresa till Göteborg är bokad. Jag är glad och pepp! Ska bli helt sjukt kul! :D
Jag hostar konstant, och jag är fruktansvärt less på förkylningen, men det blir ju bättre förhoppningsvis! Jag har en ledig dag imorgon, och sen har jag bara tre dagar kvar innan jag får ta helg. Jag sitter i min soffa, ensam i min lägenhet, och jag trivs - jag stormtrivs verkligen! Lägenheten är nästan till och med städad. Dock så måste jag nog dammsuga och skura och torka av skåpluckor och svabba toan innan Sami kommer imorgon, annars vet man ju inte riktigt om man får så mycket till sällskap... (Hoppas du läser detta Amanda, för du är nog den enda som vet vad jag syftar på)
På tal om Amanda, jag saknar dig så jag håller på att spricka. Det är verkligen nåt som saknas i mitt liv just nu!
Jag önskar att jag var på så många ställen i världen just precis nu. Lite här och lite där. Varför har man inte pengar så man kan göra allt man vill?
Nåväl, snart kommer lönen - hoppas den räcker längre än min förra lön... 
By the by så kom jag in i Umeå, vet inte hur jag ska göra riktigt, det känns lockande...

Huvudvärk

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Ett hårt tryck i pannan konstant!
Vad är det som gör att man får ont i huvudet? Vilken del av hjärnan/skallbenet är det som gör ont? Hur gör man för att motverka? Ska nog skicka sms till 118100

Underligt konstaterande

Har du tänkt på att Robert Aschberg är en riktigt manlig karl?

RSS 2.0