En kylig kväll i götet...

Men vad gör väl det om hundra år? Jag har haft en toppenkväll igen. Tacos, många glada skratt och mycket friskluft! Djupa diskussioner om levnadssätt och vanor, otroligt intressanta synpunkter om det mesta. Jag funderar dock på hur många annorlunda åsikter det krävs för att man ska ändra sin egen uppfattning om saker och ting. Kan man för alltid hålla fast vid det man själv tycker om man hela tiden får höra en annan sida av det? Eller kommer jag släppa på det och bli lite mer frispråkig så att säga..? Nåväl. Färdigfunderat för min del ikväll. Råttet är mågat så att säga. Nu ska jag hoppa på min buss för att förhoppningsvis få en varm och go nattsömn.


Bilden ja...

Det bara misslyckas hela tiden!


Påsklov!

Eller ja... Plugghelg kanske man skulle kalla det. För det är anatomiprov på tisdag. MEN! Det tänker jag inte tänka på riktigt än. Jag tog med mig min bror till Broddetorp för att hälsa på vår faster, och nu är vi här. Har hunnit med en långpromenad i skogen (jag i klackar..) en stor portion lasange och en fet kopp kaffe. Jag har inte någon ny smart fundering över livet, så det blir ännu ett meningslöst rabbelinlägg. Jag har skaffat mig en ny bästis idag, Elvis. Han pussar mig så det står härliga till, och följer mig överallt. Det är rätt trevligt måstematchen säga, för han har aldrig riktigt varit ett fan av mig förut... Men här kommer en bild på Banditen (på tal om hundar liksom..)


Banditen

Nu ska jag berätta om banditen. Banditen är typ jordens coolaste hund. Han är smart, snygg och respektingivande. Har uthållighet och styrka, men är en liten mjukis innerst inne. Idag har jag och Banditen myst, ätit pannbiff och haft dragkamp. Han fuskade lite, gnagde av repet och så, men det är okej ändå. Idag har jag fått höra hans ljuva sångröst också. J slog på lite 60-tals blues, och så fort Banditen hörde munspelets skärande toner tog han i för full hals. Han sjöng i takt, han hade helt fantastiskt mycket intressant att berätta där han satt tillbakalutad i sin bruna plyschfåtölj vid det öppna fönstret. Han sjöng ut mot gatan, tittade med sorgsen blick ut på det fina vädret, och beklagade sig länge och väl ända fram till gitarrsolot.
Nästa gång ska jag filma och lägga upp det, för det var alldeles hjärtskärande! Imorgon ska jag lägga upp en bild på den ståtliga skapelsen, för jag har ensamtid med honom på morgonen :)


Måndag 2 april

Hur blev det april egentligen? Tiden går så fort, samtidigt som den går så sakta! Det är soligt här idag igen, men kallt. Jag fick världens lyckorus igårkväll när jag var ute och gick, det kändes helt underbart att bara trava runt i den friska luften och se spårvagn efter spårvagn svischa förbi. Jag stormtrivs här! :)
Idag börjar praktiken, så jag kommer från skolan först vid åtta ikväll. Inte överdrivet pepp på tiden, men det ska bli kul att prova mina vingar på nya, helt okända människor. Bara hoppas att jag inte glömmer något, och att jag kan hålla tiden.


RSS 2.0