Torsdag 17 november

Först och främst ska jag framföra ännu ett GRATTIS till min älskade Anni-Can som fyller 20 idag. 
Jag hoppas du har en helt fantastisk födelsedag! Hur som helst så kommer vi ha det helt stört roligt imorgon när jag kommer till dig :)
Jo, för imorgonbitti flyger jag ner till Stockholm. Jag är helt stört nervös! Inte för flygturen, utan för att jag ska tatuera mig... Undra hur det blir. Tänk om det blir dåligt... Men det tror jag inte. :)
Och sen ska jag på en snabbkurs i massage både lördag och söndag, och det ska bli riktigt kul!
Nu ska jag ta en dusch och raka benen - kan ju inte komma till tatueraren med orakade ben så han får raka bort centimeterlånga hårstrån... Hahah, vilken ful bild jag fick i huvet nu...
Nåväl.
Mojmoj!

Lördag 12/11/11

Det var väl ingen som missade att kolla på klockan igår kl 11.11 den 11/11-11?
Det gjorde inte jag iaf. Rätt coolt faktiskt tycker jag, men jag förstår mig inte på alla uttalanden om att vi till exempel skulle få kontakt med det paranormala, eller att det skulle hända nåt hemskt osv... Världen lever väl vidare även om klockan är liksiffrig?
Suck...
Idag har jag varit hurtbulle och varit och tränat på morgonen. Om två timmar tar jag bussen till Persön och börjar jobba. 
Pepp.

Torsdag 10 november

Jag satt på bussen och kom på mig själv med att sitta och flina för mig själv.
Det var såhär att jag hamnade bredvid en kille jag gått i skolan med. Han gick i sexan och jag gick i fyran, men vi var i samma grupp. Han var något av en utböckling, han började på skolan i sexan och var en väldig tuffing - rökte, snusade och pratade om sex. Och han boxades. Det var nästan lite så att man var rädd för honom... 
Hur som haver, så satt jag bara på bussen och funderade fram och tillbaka på hur det var då, och så kom jag och tänka på att jag hade drömt en mardröm om hans pappa.
Jag drömde att han sköt mina sköldpaddor och åt dom.

Ni förstår att jag flinade...

Söndag 6 november

I helgen har jag verkligen varit ledig. På riktigt. Och det har varit helt otroligt skönt!
Sett filmer och umgåtts, bara tagit det lugnt och skönt.
Igår var jag med Camilla, Mia och Frida på Hantverksmässan i Arcus och sprättade pengar. Så nu har jag glögg fram till jul åtminstone får jag hoppas. Och jag har ett helt fantastiskt ljus som ska lukta gott hela julen. 
Det här blir en tradition, Camilla :)

På kvällen tittade Emma förbi, och vi var dumma nog att se The Box som gick på tv. Den var hemsk och psykotisk och läskig. Jag drömde till och med en mardröm inatt, men jag minns inte vad den handlade om. Men huu vad den var hemsk, filmen. 

Efter två månader, eller hur länge det nu har varit, av regn, längtar jag oerhört mycket tillbaka till Grekland och sol och värme. Det känns som att det var ett år sedan jag var i värmen.

RSS 2.0