År 2010 i bilder

2010 har verkligen varit ett toppen år! Det bästa hittills måste jag säga.
Det känns som att det var flera år sen vi slutade skolan, men det var ju faktiskt bara för ett halvår sen, trot eller ej.
Sista terminen i skolan, alla våra roliga utgångar, studentveckorna och studenten. Sen kom Isak in i mitt liv, och vi lärde känna varandra. Sommaren var underbar! Jag och Amanda drog till Turkland och rockade loss.
Isak flyttade in, vi har haft världens mysigaste höst och vinter.
För att inte tala om alla tjej-äventyr vi haft! Ojoj, vilket år!
Bildbomben kommer!!!



Alla våra kvällspromenader, medans du bodde hemma :)

Pizza på gräset utanför Landstingshuset, kommer du ihåg din äckliga blåsa på lilltån? Haha, jag kollade just på den :P

Skåla in studentveckan

Onsdagsfesten som spårade...

Studenten såklart!

Midsommar i Antnäs

Liseberg

Hahaha, Amanda...

Priceless!

Aaah! Turkland!

Fallde år :)

Hälsade på baby första gången :)

Hähä...

Jäääh

Ute i kylan i Antnäs



Andra besöket...

Julbord i Norrigårn

Julafton :)

Skosniffning

Igårkväll kom Amanda över och åt pizza med mig och Isak. När vi nästan ätit färdig sa jag: "Isak, är det du som luktar tåsvett?". Och Amanda, ärlig som hon är, svarade: "Nej... Det är jag..."
Sen hade Amanda och Isak en tävling om vem som luktade värst om fötterna efter de jobbat, och Amanda var helt övertygad om att det var hon, och Isak sa att hon inte hade en chans emot hans skor.
Två sekunder senare snokade de rätt på sina arbetsskor och stod och luktade i varandras skor och jämförde. Det här såg väldigt roligt och korkat ut vill jag lova, sorry att jag inte har nån bild, jag tänkte inte så långt... Men ni kan ju tänka er Amanda sitta i ett ett mörkt hörn vid dörren, och Isak står mittemot henne, och de luktar i varandras skor, byter lite emellan så de kan jämföra. Båda grinade rätt äckligt alltså. Och det blev ingen vinnare utsedd.
Ha en bra dag! :D

RSS 2.0